Gå til indhold
©  Foto:

Palletten ApS B/B

Bed and Breakfast i Nors.

Hvis du vælger at bo på Palletten, kommer du til at bo centralt i den lille landsby Nors - midt imellem Thisted og Hanstholm - så du befinder dig simpelthen MIDT I NATIONALPARK THY:

Du er tæt på: Vesterhavet - tæt på Vigsø og Klitmøllers fantastiske badestrande - tæt på Havbadet i Vorupør, tæt på Museet i Hanstholm - tæt på Nordvestjysk Golfklub, som er én af Danmarks mest udfordrende golfbaner og hele Danmarks nationale Cykelrute: Vestkystruten ligger lige uden for døren.

Du har busholdepladsen lige uden for døren - du har 100 meter til de bedste indkøbsmuligheder med alle gode dagligvarer og friskbagt brød, og du kan frit benytte de gode og store udenomsarealer med borde og bænke, og samtidigt findes der rigtig gode parkeringsmuligheder for både cykel og bil.

Vi udlejer både lejlighed og værelser til alle:
2 værelses lejlighed med eget køkken og bad, møbleret og udstyret med al service, dobbeltseng og mulighed for opredning til flere.

2 stk. værelser med 2 enkeltstående senge - her er der adgang til eget toilet og stort bad på gangen.

FÆLLES for alle værelsestyper er: adgang til stort fælleskøkken med køl og frys, adgang til lille bibliotek med dagens avis samt den store TV-stue. 

Overalt på Palletten findes der selvfølgelig GRATIS TRÅDLØS INTERNET.

For prisinformation: besøg venligst vores hjemmeside: www.palletten.dk

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish