Gå til indhold
©  Foto:

Påskeudstilling på Poesigaarden i Nees

Oplev en af Danmarks smukkeste gallerier, hvor kunst og natur går hånd i hånd, idet den blå Fjord ligger lige i baghaven, og den er også en del af Nissum Fjord Naturpark og Geopark Vest Jylland.

Else Husted Kjær inviterer igen til påskeudstilling alle 5 påskedage fra kl. 10-17.

Jeg gerne vise påskens besøgende mine nyeste oliemalerier, som hylder naturen, stjernehimlen og musikken, da alle mine malerier er malet til klassisk musik.

På en af mine udstillinger i København, studerede et par meget nøje mine oliemalerier.

Efter en god stund, kom de hen til mig og kvinden sagde på svensk: ”Jeg kan mærke, der er meget musik i dine malerier” ”Hvor dejligt! Hvordan kan du mærke det?” ”Jeg kan føle det i mit hjerte. Jeg er sopran i operaen i Malmø”. Hvor blev jeg bare glad!

Tænk: Musikken er kommet med på mine malerier! Jeg dirigerer jo også hele symfoniorkestret med min pensel, mens jeg maler mine oliemalerier.

Ligesom Søren Kirkegaard spadserede sig til sine ideer og tanker, så går jeg med min lille hund Saga langs fjorden hver dag og tænker på, hvad lærrederne mon venter på.

Galleriets Påskeæg

Traditionen tro vil der også i år blandt påskens besøgende i galleriet være udlodning af et lille oliemaleri af EHK. Gæsterne skriver blot deres navn og tlf. nr., og hvor de kommer fra i landet.

2. påskedag ved lukketid trækkes der lod om maleriet. Velkommen.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish