Gå til indhold
©  Foto:

Påsken i Slettestrand Thorupstrand

Hver eneste dag i påskeferien er der ægstraordinære oplevelser for hele familien i Svinkløv, Slettestrand og Thorupstrand.

Påske i Svinkløv, Slettestrand & Thorupstrand:
Masser af oplevelser i naturen, kreative workshops, kunst og shopping

Beliggenheden i vandkanten ved Jammerbugten i Nordjylland opfordrer til oplevelser i naturen. Landskaberne har gennem mere end 100 år inspireret billedkunstnere og forfattere. I påsken kan du både nyde kunstnernes værker og give din egen kreativitet frit løb.

Vil du ud i områdets unikke natur, kan du nemt komme det på ryggen af en islænder, i sadlen på en mountainbike eller til fods på en af de mange skønne vandreture med vidt forskellige temaer og guider.

Find det samlede program for hele påsken i Slettestrand Thorupstrand her på siden slut marts måned.

Påskefestival i Slettestrand Thorupstrand - stort påskeprogram

Hver eneste dag i påskeferien er der sjove oplevelser for hele familien i Slettestrand, Thorupstrand og Tranum - i alt 107 aktiviteter på 10 dage.

Kom med ud i naturen i påsken
Hver formiddag sadler Svinkløv Turridning islænderne op og tager dig med ud på ridetur i det skønne område. Du kan også deltage på en af de hyggelige guidede familieture på MTB, som Feriecenter Slettestrand står for. Eller tag med på teknikbanen og lær de grundlæggende færdigheder og andre teknikker og for de lidt mere øvede er der mulighed for at deltage i Sessions på sporet, hvor der arbejdes med linjevalg og sporets udfordringer.

Try Outdoor Slettestrand
Langfredag gentager vi det succesrige Try Outdoor Slettestrand, som er et samarbejde mellem Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand, VisitJammerbugten og VisitNordvestkysten. Her kan børn og voksne få smagsprøver på 36 for skellige outdooraktiviteter lige fra bueskydning over skattejagt til Puch Maxi-tur - ganske gratis. I år får vi også besøg af Vicky Knudsen kendt fra det populære tv-program ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr” samt Johnny Juhl fra simple.woodsman, som har over 106.000 følgere på Instagram, en rigtig ”woodsman by heart”.

Sjov for hele familien
Fællesskab og sjov for hele familien er der også masser af muligheder for i området. Du kan komme med på Krible-Krable tur med John Kronborg fra Feriecenter Slettestrand, hvor du skal på opdagelse i naturen og lede efter spor og lære om insekter, dyr og planter. Fodboldgolf er sjovt og kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Dyst med eller mod din egen familie hos Jammerbugt Fodboldgolf i Tranum. På Feriecenter Slettestrand kan du spise nybagte pandekager tilsat duften af brænderøg, når der diskes op med rendyrket pandekagehygge og bål. De voksne kan hygge sig med aftertrail eller bare en kop kaffe og kage.

Smag på naturen og de lokale råvarer
Skærtorsdag arrangerer Madsmedjen den populære vandrer/sanketur i den børnevenlige udgave, hvor der skal kigges efter forårets spiselige vilde råvarer. På Klitrosen er der Langfredag råvaremarked, hvor du får rig mulighed for at købe de lækreste lokale specialiteter med hjem. Lørdag den 8. april arrangerer Tranum Gymnastik Forening ”Gin Run & Walk” i Tranum. Løbet har drikkeposter med variationer af gin. Ruten er 4 km igennem smukt landskab. Husk at få dig tilmeldt.

Påskeudstillinger
Påsken er kendt for de mange påskeudstillinger, og i Slettestrand, Thorupstrand og Tranum vil der også i år være mulighed for at kigge på kunst. Fem meget forskellige kunstudstillinger kan du opleve i smukke rammer på Galleri Lien, Tranum Strandgård, KunstUnik i Thorupstrand, i Tinghuset i Fjerritslev og hos Han Herred Havbåde i Slettestrand.
Hos Tranum Lys og Glas er det dig selv og dine børn eller børnebørn, der står for de kreative udfoldelser, hvis du tilmelder dig en stumpeglasworkshop ellers er her også masser af inspiration at hente til påsken.

Selvforkælelse
Nyd en god gang yoga eller deltag i morgentræningen på Feriecentret og glem alt om arbejder og huslige pligter. Eller tag med i Svinkløv Plantage og mærk roen sænke sig over dig, når du går med på Stillevandring. Her er det nemlig dig der er i fokus.

Programmet kan du se her eller finde hos turistaktørerne i Slettestrand Thorupstrand området.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish