©  Foto:

Oplev De Arbejdende Værksteder i Lønstrup

Oplev De Arbejdende Væksteder i Lønstrup og kom helt tæt på på kunsten. I de Arbejdende Værksteder er vi en gruppe kunstnere og kunsthåndværkere, som lever og ånder for vores håndværk. Vi bor alle i byen og har åbent året rundt. Mange af os bruger naturen omkring Lønstrup som inspiration, og vi fortæller gerne om vores håndværk og teknikker bag vores værker, så et besøg hos os er altid en oplevelse.

Vi laver kunsthåndværk af den bedste kvalitet. Hos os finder du alt fra de smukkeste håndlavede smykker og glas til den lette brugskunst og til store farvefyldte unika værker. Keramikken findes i livlige og glade farver samt i den rå raku brænding både som brugskunst og som udsmykning. Og her kan fantasien og tankerne vækkes til live af moderne kunst og poetiske undervandsfotografier, stærke malerier og udtryksfulde skulpturer.

Alle vores kunsthåndværkere og gallerier har åbent. De Arbejdende Værksteder er altid en oplevelse at besøge med muligheden for at følge håndværkets tilblivelse. Kom og få indblik i  processen fra råmateriale til færdigt produkt. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish