Østerssafari på Handbjerg Marina

Østerssafari ved Handbjerg Marina den 29. december 2020

Foto: Karin Juul Jensen
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Handbjerg Marina 14

7830 Vinderup

Under vandoverfladen ved Handbjerg Marina findes en af verdens bedste, frækkeste og mest eftertragtede delikatesser. Her kan du plukke nogle af verdens bedste østers i Limfjordens udsøgte spisekammer.

Limfjordsøsters er en meget eftertragtet spise takket være den specielle smag, som de har fået fra den lavvandede fjord. Østers i Limfjorden vokser langsommere end under sydligere himmelstrøg, hvilket giver dem en mere fyldig smag.

Marinaens naturvejleder, Jens Hedevang fra Hedevang Outdoor, vil på østerssafarien indføre dig i østersens forunderlige liv, komme med tips og tricks til fangsttidspunkter og gode indsamlingssteder, inden deltagerne iført waders og vandkikkerter går i fjorden for at fylde spandene med de lokale lækkerier.

Herefter samles deltagerne for at tilberede østers på seks forskellige måder – både rå og på grill – og så skylles hele oplevelsen naturligvis ned med frisksablet champagne – det er vestjysk vildmarksluksus!

Medbring tøj til vejret, et par varme strømper, og evt. en spand. Lån af waders, vandkikkert m.m. er inkluderet i prisen.

Dato: Tirsdag den 29/12-2020, 13.00 - 16.00.

Pris: DKK 300 pr. person. Turene anbefales til personer over 14 år. Køb din billet her.

Adresse

Handbjerg Marina 14

7830 Vinderup

Åbningstider

29 Dec 20 / 29 Dec 20

tirsdag

13:00 - 16:00

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro