Nørre Vosborg Juleudstilling 2020 - The new way

Glæd dig til Danmarks smukkeste juleudstilling på herregården Nørre Vosborg, når møblerne flytter ud og skoven flytter ind.

Det bliver en magisk oplevelse for hele familien, når det historiske hjem Nørre Vosborg lidt udenfor Holstebro bliver forvandlet til et sandt juleeventyr.

Du kan gå på opdagelse i herregårdsstuerne og opleve en kreativ verden du aldrig før har set. Nørre Vosborgs Juleudstillingen er Danmarks smukkeste juleudstilling - The new way er skabt for at fortrylle og inspirere dig. Her vil du se store kreative kunstværker af naturens materialer og i hver af stuerne er der nye kreative sammensætninger skabt af hjertet. Der vil være masser af inspiration at hente til dine egne kreationer. 

Der vil i borggården være masser af julestemning med små hyggelige boder, hvor man blandt andet kan varme sig med lækkerier fra Nørre Vosborgs køkken. Der vil også være muligheden for at købe tilbehør til dine egne juledekorationer, julepynt og lys i Pop-up butikken i Linde Huset.

Det vil også være mulighed for at deltage i et særforedrag med Johnny Haugaard. 

200 kreative frivillige har knoklet fra morgen til aften med at pynte, og Vemb skole, Holstebro naturskole, Aktivitetscenteret og Produktionsskolen har samlet omkring 300 sække med mos, grene, kogler, blade og meget mere. Selve opbygningen har været i gang siden den 5 oktober frem til den 7 november.