Gå til indhold
©  Foto:

Niels Jensens Ferielejligheder Blokhus

Feriebolig i kunstneren Niels Jensen's hus i Blokhus. Der er indrettet 3 ferielejligheder.

Huset ligger midt i Blokhus by tæt på stranden, overfor Danland, som har et nyindrettet spa & wellness center.

Baghuset er bestående af en lille lejlighed på ca. 50m2, hvor der er et lille køkken/alrum, toilet og badeværelse, samt en stor stue med udgang til terrasse, ydermere er der en hems med plads til 2 overnattende gæster, sovesofa med plads til yderligere 2 gæster, samt til slut den store stue, eller masterbedroom om man vil, med dobbeltseng og brændeovn.
I alt plads til 6 overnattende gæster, dog med forbehold til de 2 pladser på hemsen, som ikke er egnet til gangbesværede og ældre mennesker.

1.sal lejlighed er på ca.90 m2 med stor åben lys stue og fint soveværelse med fransk altan, yderligere er der en lukket udestue, hvor der er plads til 2 sovende gæster. Der er køkken med alt tilbehør, samt mikroovn, vaskemaskine og tørretumbler. Separat gårdmiljø med bord og stole. 1. sal har mulighed for 4 overnattende gæster i soveværelse, 2 opredninger i stuen, samt 2 overnattende i den såkaldte udestue. I alt plads til 8 overnattende gæster, dog skal det her nævnes at der forefindes en stejl trappe til 1. sal.

Stuesalen er på 130 m2 med stort charmerende køkken malet af den tidligere kunstner Niels Jensen, hertil hørende bad miljø. Der er desuden en spisestue, stue, samt soveværelse. Foruden dette er der en meget stor stue med brændeovn og udsigt ud til haven. Haven er til brug for gæsterne i stue etagen og her kan man sidde og betragte folks færden i bybilledet. Der er foruden dobbeltseng i soveværelse, plads til 4-6 overnattende gæster i den stor stue med brændeovn som er indrettet med sovepladser. I alt plads til 10 overnattende gæster.

For elektricitet gas/varme/vand kr. 25,- pr. person i lejligheden pr. dag
Sengelinned/håndklæder lejes kr. 60,- pr. sæt. Slutrengøring kr. 500,- pr. lejlighed.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish