Gå til indhold
©  Foto:

Natur og Kultur - Oplev naturen med lokalkendt naturguide

Formidlingspartner Natur & Kultur er en del af formidlingsnetværket i Nationalpark Thy, og stiller kvalificerede guides til rådighed for besøgende i nationalparken.

Vi guider på dansk, tysk og engelsk.

Natur & Kultur formidler guidede ture i Nationalpark Thy som hel- og flerdagsarrangementer på dansk, tysk og engelsk.

Generel orientering om nationalparken Mange ture indledes med et kort foredrag ”Nationalpark Thy i Ord og Billeder”, så du som deltager er godt forberedt, når vi kører ud i naturen.

Skræddersyede ture Vi udarbejder et program til turene for hver enkelt gruppe, ud fra hensyn til interesser og mobilitet. Vi laver ture på 3 – 6 timers varighed.

Grupper i bus Guiden kører med i bussen, og informerer under kørslen fra stop til stop via bussens højttaleranlæg.

Grupper i privatbiler Deltagerne lytter til guidens informationer på deres bilradio. Nationalpark Thy har tilladelse til at sende på FM-båndet fra guiden i "førerbilen" til de efterkørende, som blot skal indstille radioen på 89,4 MHz.

Åbne ture I sæsonen tilbyder vi guidede ture hver uge. Her kan enkeltpersoner og familier tilmelde sig. Deltagerne kører i egne biler, og her bruger vi også ”Radio-Guidning”.  

Foredrag Foreninger, skoler og institutioner, som gerne vil høre om Nationalpark Thy, er velkommen til at kontakte os.

Natur og Kultur kommer til jer, og fortæller om nationalparken og viser billeder. Vi besvarer spørgsmål, og tager gerne en debat, også med dem, som ikke er enige.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish