©  Foto:

Lundhags EventyrHike Vendsyssel/Tornby

Eventyrlig vandretur langs den nordlige del af Vestkysten. Distance ml. 20 og 30 km.

 

Lundhags EventyrHike Vendsyssel "Kyst & Klit" er en vandring i et af Danmarks mest varierede naturlandskaber langs Vestkystens nordlige del og områdets bagland. Oplev kultur og natur smelte sammen. Afslut turen med et ophold nær Hirtshals på det charmerende Hotel Strandlyst Badehotel, som tilbyder et skønt pakkeophold.

Undervejs på ruten vil den udleverede Roadbook - en mellemting mellem et ”skattekort” og en ”informationsfolder” - på finurlig og inspirerende vis guide jer rundt på ruten via anvisninger og konkrete pejlemærker i landskabet.

Lundhags EventyrHike Vendsyssel er mere end blot en vandretur. Der er en vandring, der fortæller historien om den natur, kultur og historie, som har gjort området til en velbesøgt perle i Danmark gennem flere hundrede år.

I vil opleve brede, øde strande med højt til himlen. I vil bevæge jer af små trampestier gennem klithedens rørskov, ud og ind mellem små klitsøer og havtorn, inden ruterne går ind i plantagens dybe ro mellem skiftevis løvtræer, nåletræer og små vandløb, dybe slugter og bølgende bakker.

EventyrHike er en ny måde at opleve et landskab på og blive klogere på sit land og dets kultur.

Turen er for alle med mod på eventyr, oplevelser, indtryk og interesse for kultur og natur, for samvær og nærvær. Turen er for alle med mod på eventyr, oplevelser, indtryk og interesse for kultur og natur, for samvær og nærvær.

Inkluderet i turen er en lækker frokost undervejs og snacks til turen. Og en medalje i mål.

Distance: mellem 20 km og 30 km afhængig af dit valg undervejs.

Målgruppe: Alle aldersgrupper med mod på eventyr og oplevelser samt et minimum af grundform. Kan du gå 10 km med overskud, vil du kunne gennemføre denne hike.

Læs mere om turen her

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish