Gå til indhold
©  Foto:

Kunst ved Kysten - Påskeudstilling 2023

Påskeudstilling i Han Herred Havbåde i Slettestrand. Oplev et bredt felt af kunstnere, der viser sine værker på påskeudstillingen.

Oplev spændende kunst og kystkultur i skøn forening med duften af egetræ og saltvand.

En større gruppe kunstnere inden for et bredt felt af kunst og kunsthåndværk viser sine værker ved påskeudstillingen »Kunst ved Kysten - 2023«

Havbådehuset, den helt særlige og rustikke formidlingsbygning i Slettestrand, danner nu igen rammen om en alsidig kunstudstilling indenfor et bredt felt af kunst og kunsthåndværk. Her bliver der rig lejlighed til at opleve spændende kunst og der kan gås på opdagelse i et univers med alt fra malerier, tegninger og skulpturer, til keramik, foto og installationskunst. Udstillingen er sammensat af kunstnere fra det ganske land i skøn forening med dygtige lokale kunstnere. 

Sidste gang der afvikledes påskeudstilling under overskriften »Kunst ved Kysten« var i 2019, hvor udstillingen var en kæmpe publikumssucces.
Desværre satte corona-pandemien en stopper for udstillingerne i de efterfølgende år, men nu er Kunst ved Kysten endelig tilbage med en ny og spændende udstilling.

Det er således nu 2. udgave af Kunst ved Kystens påskeudstilling, som åbner med fernisering og tale ved Gurli Mose Pedersen fra Kulturelt Samvirke skærtorsdag d. 6. april 2023 kl. 10:00, og vi kan godt love, at der bliver tale om en oplevelse ud over det sædvanlige.

Havbådehuset, med værftet, stranden og klitterne som nærmeste naboer, er et unikt rum for kunstnerne at udfolde sig i, og det er en oplagt mulighed for publikum at kombinere påskeudstillingen med en gåtur langs havet eller med et besøg i en af områdets fantastiske restauranter, ishuse og caféer. Et besøg i Galleributikken Kystens Kunst og Håndværk, Slettestrandvej 150, hvor flere kunstnere og kunsthåndværkere samt lokale råvareproducenter sælger sine unikke produkter og værker, vil også være et oplagt mål for yderligere oplevelser for de kunstinteresserede.

Fernisering d. 6. april 2023 kl. 10.00 til 10.45 – gratis adgang. 

Udstillere:
Agnethe Clemmensen
Annie Hjorth
Benny Rytter
Erik Nygård
Jens Josefsen
Joan Löhning
Karina Marie B. Nørgaard
Knud Bentsen
Morten Lykke
Morten Tore Thomassen
Palle Mørch
Pernille Skovfoged Andersen
Pernille Young
Poul Mosgård
Sanne Friis
Susanna Knudsen
Tina Willumsen, Atelier TWillum
Lillian Petersen Hansen, Hapeli Keramik og smykker
m.fl.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish