Gå til indhold
©  Foto:

Kunst ved Kysten

Kunst ved Kysten er desværre også aflyst i 2022, men vender tilbage i 2023.

Påskeudstilling i Han Herred Havbåde i Slettestrand. Oplev et bredt felt af kunstnere vise sine værker på påskeudstillingen.

Oplev spændende kunst og kystkultur i skøn forening med duften af egetræ og saltvand

Han Herred Havbådes smukke rustikke formidlingsbygning i Slettestrand danner igen rammen om en alsidig kunstudstilling. Her bliver der rig lejlighed til at opleve spændende kunst, og der kan gåes på opdagelse i et univers med alt fra malerier, tegninger og skulpturer, til keramik, foto, grafik og tekstilkunst. I udstillingen deltager kunstnere fra både Danmark og Norge i skøn forening med dygtige lokale kunstnere. Udstillingen er åben hver dag fra kl. 10.00. til 17.00 gennem hele påsken.

Det er anden gang, at der afvikles påskeudstilling under overskriften »Kunst ved Kysten«. Kunstudstilling i området har dog en lang historie, hvor der igennem en længere årrække, under skiftende navne og organisation, har været afholdt lignende kunstudstillinger.

Udstillingen åbner med fernisering kl. 10.00 skærtorsdag d. 9. april 2020.
Ligesom tidligere år, kan vi godt love en spændende og alsidig udstilling med professionelle og anerkendte kunstnere side om side med nye spændende talenter. Det helt store i disse år er strik og hækling, også som kunstnerisk udtryksform, ligesom street-art nu også finder vej ind i kunstudstillingen. Nye maleriske udtryk på papir præsenteret i skulpturform, keramik og keramiske skulpturer, samt sci-fi og fantasy-genren er repræsenteret, sammen med en lang række mere traditionelle kunstneriske udtryksformer som maleri, tegning, collage, fotografi, filt, wireart, træsnit mv.

Havbådehuset, med værftet, stranden og klitterne som nærmeste naboer, er et unikt rum for de 20 udstillere at udfolde sig i, og det er en oplagt mulighed for publikum, at kombinere påskeudstillingen med en gåtur langs havet eller med et besøg i bådeværftet, hvor der blandt andet bygges både til kystfiskeriet i Thorup Strand.

Medlemmer af Han Herred Havbådes kystbådelaug er til stede i bådeværftet og fortæller gerne om de særlige metoder og udfordringer der er ved at lande med båd på kysten.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish