skip_to_main_content
©  Foto:

Juleudstilling på Galleri Tornby

Besøg fra Spanien til den store flotte juleudstilling på Galleri Tornby

GALLERI TORNBY ved Tversted åbner den store og flotte Juleudstilling ”Det Bedste af Det Bedste” søndag den 21. november kl. 11.00. Samme dag kl. 13.00 afholder de fernisering med smuk billedkunst af Victoria Márquez, Eva Brydøy og Marie Louise Eriksen.

Victoria Márquez tager turen herop fra Malaga og deltager i ferniseringen sammen med Marie Louise Eriksen. Pga. COVID-19 situationen og en søn på 6 mdr., bliver Eva Brydøy hjemme i Norge. Men Eva har bl.a. sendt galleriet det nye smukke maleri af ”Skagen” i bedste Esben Hanefelt stil.

Derudover er der blevet nøje  udvalgt de absolut bedste værker af galleriets anerkendte samt nye tilkomne kunstnere. Udover malerier og grafiske værker, kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas og keramik. Der er meget godt unika kunst til julegaven samt unika glasengle til ophængning på juletræet mv. 

Alt i alt en helt unik kunstudstilling - der er værd at køre efter!

Galleriets indehaver Kim Bernhard Tornby glæder sig meget til at modtage gæsterne i det stemningsfyldte galleri ved Tversted, hvor en duft af jul, prægtig kunst og dejlig julemusik.

Juleudstillingen kan opleves på søndage til og med den 19. december kl. 11 – 16 og efter aftale ved henv. på tlf.: +45 2489 7262.