Juleåbnet i JyllandsAkvariet

JyllandsAkvariet i Thyborøn er stedet hvor du kommer helt tæt på Vesterhavet og Limfjordens mange forskellige arter. Her har familien mulighed for at både at se og røre ved dyrene, finde rav, udforske naturen og få en gourmetoplevelse.

Efter at du har gået julesulet af ved Vesterhavet kan du besøge JyllandsAkvariet og opleve hvordan verden ser ud nede under vandet. Sammen med familien kan du fornøje dig med at samle rav på den indendørs strand eller rører ved en haj. Du kan også være med til at fodre hajer, rokker og fladfisk. Se her hvornår du kan fodre fiskene, eller børnene kan lege i børne-ubåden og hunden kan prøve den maritime agilitybane.

 

JyllandsAkvariet arrangere også mange ture ud af huset. Her kan du komme på Natursafri og opleve den vilde og skønne natur omkring Thyborøn. Her tager du traktorbussen ud til Limfjorden, og udforsker og studere fisk og små dyr, der lever i vandkanten. Der er også mulighed for at tage på sælsafari, hvor du kommer helt tæt på sælerne. Er du mere til en gourmetoplevele ud over det sædvanlige, kan du tage på østersafari, hvor du har mulighed for at opleve og smage en sand delikatesse, Limfjordsøsters. På Seafoodsafari kommer du med ud og røgter ruser eller tejner. Herefter tilberedes et lækker seafoodmenu på stranden med indsamlede krydderurter og med smagsprøver på lokale råvarer. 

I November og December kan du købe en særlig julebillet til kun 100 kr. Julebilletten giver adgang til både Iskunsten og JyllandsAkvariet. Dette tilbud gælder helt frem til 31. Decmber, og der er mulighed for at købe billetten begge steder.