Gå til indhold
©  Foto:

Jammerbugt Kulturuge - uge 40

I oktober 2022 blænder Jammerbugt Kommune for anden gang op for Jammerbugt Kulturuge, som er 10 dage med kunst og kultur rundt i hele kommunen. Der er arrangementer for både børn og voksne og det foregår mange forskellige steder. Arrangementerne foregår fra den 30. september til 9. oktober. 

Aldersmæssigt spænder Jammerbugt Kulturuge bredt. Uanset om du er barn, ung, ældre eller midt i livet kan du finde gode kulturtilbud. De yngste vil sikkert synes, at Sultanen er et hit, mens de lidt ældre måske vil vælge en af mange koncerter, en kunstudstilling med fernisering eller CATWALK "Haute coture de papier" på Museum for Papirkunst.

Der er Åbne Atelierdøre 2022 lørdag 1. oktober og søndag den 2. oktober, hvor 30 kunstnere åbner deres værksteder og atelier for publikum fra kl. 11-16.
Dertil afholdes også ”Kulturens Gade-Show”, i de 4 hovedbyer, læs mere i programmet herunder.

Som finale uddeles Jammerbugt Kommunes kulturpris 2022 ved et festligt afslutnings-arrangement på Tranum Strandgård søndag 9. oktober. kl. 14

Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget har iværksat Kulturugen ud fra et ønske om, at kulturlivet i Jammerbugt Kommune skal få endnu større synlighed samt for at give vores borgere – os alle samen - gode, nærværende, lærende og spændende kulturoplevelser. Jammerbugt er bedste fritidskommune og det gælder også i forhold til kulturoplevelser.

Kulturugen er en årligt tilbagevendende begivenhed i uge 40 og den skal samle vores kulturaktører, skabe synergi og bringe energi ind i det fælles kulturarbejde og vigtigst give spændende, lærerige og fantastiske kunst- og kulturoplevelser til os alle.

Find det fulde program for Jammerbugt Kulturuge her.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish