Gå til indhold
©  Foto:

Iskompagniet

Hvis sukkertrangen skal stilles, så er Iskompagniet helt klart et besøg værd! Træd ind i den hyggelige iscafé, og smag på den fantastiske hjemmelavede is hvor høj kvalitet og brug af naturlige samt lokale råvare er i fokus!

Iskompagniet åbnede for første gang i 2014, og siden da har de lukket dørene op for gæster og lokale i Løkken. I den lille retro café på Søndergade 1b, kan du finde frisklavet- og sorbet is af høj kvalitet, økologisk kaffe og Sv. Michelsen Chokolade (Glutenfri).

Der bliver lavet frisk is hver dag, og isen bliver produceret af lokale råvare og det bedste ude fra resten af verden. Blandt andet plukker de selv hyldeblomster og rabarber fra deres eng, mens hasselnødden er fra Piemonte og chokoladen fra Caribien.

Al mælkeisen bliver lavet på frisk sødmælk, på den måde holder det en lav fedtprocent, mens stadig at bevarer den lækre cremede konsistens. Sorbeten bliver lavet på 1 kg frugt og vand, herved opnås en 99 % fedtfri is. Udover den laktosefrie sorbet, så kan gluten også ånde lettet op da alle isbaser glutenfri, ligeså vel er alt gourmet chokolade fra Sv Michelsen også glutenfri.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish