Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Kirkedal koncerter - Slåbrok Trio

Kirkedal koncerter - Slåbrock Trio

Torsdag den. 4 august kl. 18.00 – dørene åbnes kl. 17.30

Menu kl. 18.00 -  pris inkl. Menu kr. 350,-

Koncert kl. 20.00 – pris uden menu kr. 220,-

 

Slåbrok Trio

Kjeld Torbjørn var stifter, leder, sanger og sangskriver i det legendariske Slåbrock Band tilbage i 1970erne og 80erne – og her 47 år senere kører både han og Slåbrock stadig derudad for fulde gardiner. Frontfiguren har rundet de 75 år – men påstår at han er i bedre form, end da han debuterede som 28-årig. Musikalsk er han i det bedste selskab med Torkild Mørch Albrechtsen på guitar og vokal, samt Ole Albrechtsen, guitar, dobro og vokal.

Når Slåbrock Trio går på scenen er det med en skøn blanding af de nyere numre, verbal spanking af publikum og selvfølgelig en perlerække af de gamle hits. Det bliver ikke kedeligt! Det er stadig dialekten fra Vendsyssel, der præger Slåbrock-repertoiret, men det har nu aldrig været nogen større hindring for publikum. Der skråles lystigt med på sangene og lyttes intenst til de mange røverhistorier fra Torbjørns mund.

Skønt er det, når de ældste har taget de unge med – eller omvendt. Og når alle synger med på gamle hits som ”To gears Diesella”, ”Banko” eller ”Er min ring mon for stram til din finger. Så rejser mine nakke-hår sig, og jeg glemmer helt min alder. Hvem havde troet, at de sange en dag ville være evergreens? Man kalder det kult! Dét betragter jeg som en stor ros, siger Torbjørn.

Slåbrock Trio udgav i 2021 albummet Alt bli’r moderne igen, samt Træls fra 2016.

Aftenens menu: Carverybuffet med 2 forskellige stege, lækre salater, pastaretter, kartofler, hjemmebagt brød, div. Toppings og rødvinssovs 

Arrangement med overnatning: Ankomst kl. 14.00, eftermiddagskaffe, aftenens carverybuffet, koncert og overnatning med morgenmad. kr. 700,- *

Arrangement som miniferie: Torsdag: Ankomst fra kl. 14.00, Eftermiddagskaffe, aftenens carverybuffet, koncert med Slåbrock Trio og overnatning.

Fredag:  morgenmad – fri leg i skønne Lønstrup - overnatning. Lørdag: morgenmad – afrejse - kr. 995,-* 

Pr. person i delt dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg kr. 200,- pr. nat*

 

Hotel Kirkedal

Mårup Kirkevej 30, Lønstrup 

Mail: ferie@hotel-kirkedal.dk

Telefon: 2281 0144

Website: www.hotelkirkedal.dk