Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Kirkedal koncerter - Dissing Dissing og Las

Kirkedal koncerter - Dissing, Dissing & Las

Onsdag d. 20. Juli kl. 18.00 - dørene åbnes kl. 17.30

Koncert inkl. Spisning kr. 395,-

Når Dissing, Dissing & Las går på scenen er det med en selvfølgelighed der får alle til at sænke skuldrene, og åbne hjertet. Sange og historier fører os ud i en fantasifuld version af voksenlivet, hvor lykke og hårde tider, og det ind imellem, kommer under kærlig behandling. Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las.

Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse.

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

I 2. sæt tager de os med ind i en verden af Bob Dylan´s numre, som altid har været en stor inspirationskilde for de 3 musikanter.

Aftenens menu: Carverybuffet med 2 forskellige stege, lækre salater, pastaretter, kartofler, hjemmebagt brød, div. Toppings og rødvinssovs 

Arrangement med overnatning: Ankomst kl. 14.00, eftermiddagskaffe, aftenens carverybuffet, koncert og overnatning med morgenmad. kr. 700,- *

Arrangement som miniferie: Onsdag: Ankomst fra kl. 14.00, Eftermiddagskaffe, aftenens carverybuffet, koncert med Dissing, Dissing & Las og overnatning.

Torsdag:  morgenmad – fri leg i skønne Lønstrup - overnatning. Fredag: morgenmad – afrejse - kr. 995,-* 

* Pr. person i delt dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg kr. 200,- pr. nat

 

Hotel Kirkedal

Mårup Kirkevej 30, Lønstrup 

Mail: ferie@hotel-kirkedal.dk

Telefon: 2281 0144

Website: www.hotelkirkedal.dk