Gå til indhold
©  Foto:

Højland Biler A/S Thisted

Autoværksted.

Hos Højland biler er vi autoriseret Peugeot, Citroën og Hyundai service værksted. Vi har en målsætning om at levere produkter der matcher dine forventninger, dette gælder lige fra du køber din nye bil til du skal have den serviceret eller ønsker at købe reservedele og tilbehør til den.

Hos os er det dig som kunde der er i centrum, derfor står der altid en flok veluddannede medarbejdere klar til at servicere dig og din bil når du kommer ind af døren. Under de forskellige afdelinger kan du læse om hvilke services vi tilbyder dig i vores bilhuse.

Vi har dog en simpel grundholdning: Hos os er det dig som kunde der bestemmer hvad vi skal tilbyde dig! Det er derfor vigtigt at du fortæller os hvilken service du ønsker af os, så vil vi gøre alt for at matche dine ønsker og forventninger.

Vi går meget op i at vores kunder er glade og tilfredse derfor udfører vi hver måned i samarbejde med Peugeot Danmark en gennemgribende kundetilfredsheds undersøgelse for at sikre at vores kunder er tilfredse men også for at få klargjort på hvilke områder vi kan blive bedre. For os er det meget vigtigt at vi hele tiden bliver bedre.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish