Gå til indhold
©  Foto:

Hirtshals-Stavanger-Bergen med Fjord Line

Rejs med Fjord Line til Stavanger og Bergen og oplev noget af den smukkeste natur Norge kan tilbyde, såsom: Sognefjorden, Lysefjorden og Preikestolen.

Stavanger

Rejs med Fjord Line fra Hirtshals til Stavanger, Norges fjerde største by. Her venter smukke fjorde, imponerende fjelde, og nogle af Europas bedst bevarede træhuse.

Stavanger er et mekka for naturelskere. Preikestolen tårner majestætisk hele 604 meter op over Lysefjorden, og tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende.

Udover naturoplevelser og vandreruter, byder Stavanger også på et udvalg af gode restauranter, herunder to Michelin restauranter, museer for såvel børn som voksne, samt forlystelsesparker og legepladser.

Fjord Line tilbyder udover færgeoverfart, også pakkerejser med overnatning, samt mini-cruise med 12 timer i land. Her kan man bl.a. vælge mellem byvandring eller tur til Preikestolen.

Læs mere om Stavanger her og book din rejse med Fjord Line.

Bergen

Rejse med Fjord Line til Byen mellem de 7 fjelde, og nyd, hvad Norges andenstørste by har at tilbyde. Bergen er en by med en rig historie, og byen er et af Norge vigtigste kulturcentre. Bergen er hjemstavn for komponist Edvard Grieg, og dramatiker og digter Henrik Ibsen, som regnes for en af hovedforfatterne i Det Moderne Gennembrud.

Bergen Brygge, med de karakteristiske træbygninger, kan dateres tilbage til Bergens tid som medlem af Hanseforbundet, og er i dag en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Udover et hyggeligt og spændende byliv, byder Bergen også på storslået natur med de omkringliggende fjelde og de mange smukke fjorde. Tag en tur med Fløibanen op på toppen af Bergen og nyd udsigten over byen. Det er ikke for sjov, at man kalder Bergen for porten til fjordene.

Fjord Line tilbyder både færgeoverfart, pakkerejser med overnatning og mini-cruise til Bergen.

Læs mere om Bergen her og book din rejse med Fjord Line.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish