VisitNordvestkysten

Forest2thebay

Til Forest2theBay kommer du til at løbe i det smukkeste og mest afvekslende løbeterræn i Blokhus Gateway - på turen rund passerer du skovområder, snoede stier og den smukke hvide strand på de lange distancer.

Forest2thebay er i 2020 flyttet til 12. september grundet Covid-19.

Her kan du komme med på en fantastisk løbetur i GateWay Blokhus, når PGU og DGI arrangerer Forest2thebay. Turen går gennem det smukkeste og mest afvekslende løbeterræn gennem skovområder, ad snoede stier og på den smukke hvide strand - på de lange distancer. Løbet er for hele familien. Børnene kan også boltre sig på den store naturlegeplads ved stævneområdet, når de har løbet og mens du selv løber.

Til løbet Forest2thebay er der lavet nogle spændende løberuter.

De lange distancer: ½-Marathon (21,1 km) og ¼-Marathon (10,5 km) ruten er den samme trail/crosslignende tur ad små og store stier, gennem sandbanker, skovhøje, slugter, klitter og strand. Løbet går gennem Blokhus Klitplantages smukkeste og mest seværdige områder bl.a. forbi Kongeegen, Ivar-Marens Bakke, Nørre Sø, via Sundhedssporet, Brændevinsstien, Hærvejen, Bukke Bruse Broen, Melsletten m.m. 

Den korte distance: 5 km ruten er relativ flad og med skiftende underlag - du kommer til at løbe på skovvej, grusvej og igennem flotte grønne områder. De hyggelige omgivelser suppleres selvfølgelig med et godt måldepot og hygge ude på ruten og i målfeltet / på stævnepladsen.

Børneløb distance: Børne-Marathon (420 m) – til og med 6 år. Flad rute med skiftende underlag – du kommer til at løbe på stævneområdet, på skovvej, grusvej og i flotte grønne omgivelser. De hyggelige omgivelser suppleres selvfølgelig med et godt måldepot og hygge på ruten og i målfeltet / på stævnepladsen.