Gå til indhold
©  Foto:

Familietur - i børnehøjde

Tag familien med på en hyggelig opgaverute mandag den 18. oktober i EFTERÅRSFERIEN, rundt i det skønne område omkring Slettestrand, hvor der både er sjove aktiviteter og forfriskninger at se frem til.

På turen er der indlagt sjove aktiviteter/opgaver og forfriskninger. Hver familie får udleveret kort over ruten ved tjek in. Ruten er også egnet med barnevogn og hund. Turen er både på grusstier og asfalt. Ruten går gennem Slettestrand og en smut ind i Svinkløv Klitplantage.

I start- og målområdet - Hjortdal Stadion (Hjortevej 11C, Slettestrand) - er der boder, hvor man kan købe mad og drikkevarer. Der vil også være andre spændende boder.
 
Der er start fra kl. 10-12, og man skal være i mål senest kl. 15. I vil blive sendt af sted i hold.
 
Køb din billet her: Feriecenter Slettestrand, Thorupstrand Fiskehus, Svinkløv Turridning, DCU Camping Tranum, Hjortdal Dyrefarm, Jammerbugt Ferie, Svinkløv Camping, Højgaarden, Café kulør og Hotel Nor.
 
Pris: 249,- for hele familien.
 
Du kan også MobilePay til 437478 - her gælder dig kvittering som billet til turen.

Deltag i en sjov og hyggelig opgaverute for hele familien i efterårsferien på 6 km, rundt i det naturskønne område omkring Slettestrand. På turen rundt er der indlagt sjove aktiviteter og opgaver. Her vil også være forfriskninger undervejs.

Hver familie får udleveret et kort over ruten ved tjek in. Ruten er også egnet for jer med barnevogn og hund.

Turen foregår både på grus-stier og asfalt.

Turen starter mellem 10-12, og I skal senest være i mål kl. 15. I sendes af sted i hold og vil modtage diplom, når i når i mål. I målområdet er der boder, hvor man kan købe mad og drikkevarer, mens der også vil være andre spændende boder.  

Billetter til turen kan købes på her. I kan også møde op på dagen og blive tilmeldt.

Arrangementet er en del af Bæredygtighedsfestivallen i Slettestrand Thorupstrand.