©  Foto:

Egelunds Camping og Motel

På Egelund Camping er det muligt at leje pæne, nye motelværelser med adgang til terrasse.

 

På Egelund Camping udlejes der motelværelser. Pæne, nye dobbeltværelser og familieværelser, alle med eget bad og toilet. Værelserne er udstyret med køle- fryseskab, kaffemaskine, elvarme samt tv. Alle værelser har adgang til terrasse med havemøbler. Husdyr er ikke tilladt på værelserne. Medbring selv sengelinned, eller lej det hos os.

På Campingpladsen er der adgang til legeplads og pool. Der er wifi, kiosk, møntvaskeri, frisør samt en hyggelig restaurant med både à la carte og en berømt buffet. Der er også mulighed for mad ud af huset.

Området
Med bil eller bus kan du nå alle Nordjyllands seværdigheder og attraktioner inden for en time som fx Eagleworld i Tversted, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Fårup Sommerland eller Skagen. I området findes også golfbaner, tennisbaner, tropisk vandland, romerske bade, ridecenter, museer og vandrestier. I Lønstrup finder du også resterne af den nedtaget Mårup Kirke, og ved den 90 meter høje sandklit ligger det tilsandede Rubjerg Knude Fyr. Den 15 km lange Lønstrup Klit er Danmarks bedste strækning for paragliding.

DK-CAMP

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish