©  Foto:

Café Flamingo

Café Flamingo - midt i alt det grønne.

Nyd god traditionel dansk mad eller blot lidt kaffe og kage i de skønne omgivelser i Flamingo Naturpark ved Vemb.

Her er fred og ro og en dejlig natur. Her er ingen flamingoer, men til gengæld er der god mulighed for at hilse på påfugle, svaner og hvis du er heldig, kan du se en havørn svæve over Caféen.

Hvis du samtidig får en rundvisning i haven, kan du høre alle de fantastiske historier, der gemmer sig her. For eksempel er haven skabt af ulykkelig kærlighed, der heldigvis endte lykkeligt.

Få en dejlig oplevelse med dejlig mad i den skønne Vestjyske natur. Café Flamingo holder åbent hver søndag fra 1. maj – 30. september og i forbindelse med selskaber.

Fjand Gårdbutik er særdeles velegnet som spisested for busselskaber med mulighed for guidet rundvisning i Flamingo Naturpark og frokost eller kaffe/kage i Caféen. Caféen er desuden delvist handicapvenlig.

Flamingo Naturpark med en spændende blanding af natur og forunderlige haver. Her finderu du pavilloner, søer, vandfald, hyggelige  siddesteder, ønskebrønd, springvand, Slyk Kloster og meget meget mere. På din tur rundt i parken vil du opleve, at natur og park blander sig i skøn forening, så hold derfor øje med dyrespor, ællinger og andre dyreunger i parken.

I Café Flamingo i pavillonen kan du nyde din medbragte mad, eller du kan leje stedet til private fester og arrangementer. Pavillonen er den perfekte kulisse, hvis du ønsker en anderledes fest, og her kan pyntes og dækkes op på mange forskellige måder. Rundt om bygningen løber en udendørs terrasse med udsøgt udsigt over søerne.

Parken kan prale med ikke mindre end 20 forskellige slags åkander i de mange søer og laguner. I parken støder man også på Mosekonen og Frihedsgudinden. Se TV-MidtVests udsendelse om Flamingo Naturpark.

Du kan også se Kim Larsens gamle 2CV! Kim Larsen havde en nær tilknytning til Holstebro, hvor han i mange år spillede på Kielgasten Her opstod et nært venskab med Knud Christensen, ejer af Flamingo Naturpark. Knud har også en række genstande fra Kim Larsens koncerter i Holstebro-området og er fuld af sjove og rørende historier om den danske nationalskjald. Se et sammenklip fra den privatkoncert, Kim Larsen gav til Knuds 40 års fødselsdag i 1992 i haven.

Hør Knud Christensen fortælle om sit venskab med Kim Larsen.

Desuden udstilles et væld af effekter fra Flamingo Pub i Holstebro, som Knud var manden bag.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish