Gå til indhold
©  Foto:

Brix’s Gård ved Blokhus

Brix's Gård ligger i vildmarken, 3 km fra det friske Vesterhav på Margueritruten midt mellem Hune og Rødhus - tilmed tæt på Blokhus, hvor Gateway giver rig mulighed for udfoldelse i naturen samt 1 km til Blokhus Golf. 

Kom og overnat i Himmelrummet eller Præsteværelset (Himmelrummet er på 1. sal, og trappen er ikke sikker for børn 0 - 2 år).

Himmelrummet er et stort, lækkert værelse med hanebjælker og dobbeltseng samt mulighed for følgende opredninger: På 3-plads og 2-plads sofa samt 2 foldemadrasser på gulvet. Det nyrestaurerede, lille badeværelse med brusekabine er helt tæt på Himmelrummet. Det samme er det rummelige spisekøkken.

Præsteværelset er i stueplan med udsigt mod vest til haven, hvor fugle og rådyr hører hverdagen til. De to værelser bedes dele badeværelset og spisekøkkenet.

Nyd vores store have, som oser af vildmark; dejligt bålsted, havemøbler & vesterhavshygge!

Fortæl os, hvis vi skal købe ind til morgenmad til jer. Det vil koste Kr. 50,- pr. person, og maden vil vi stille i køkkenet/køleskabet, hvorefter I selv kan tilberede den. I er i øvrigt velkomne til at lave mad i gæstekøkkenet efter behov.

Vi har fokus på sikkerheden, så der er opsat røgalarmer overalt samt skumslukker på 1. sal. Tillige er der fri adgang til en lille førstehjælpskasse i hvert værelse.

Huset er i flot stand og ganske charmerende. 

Vi er begge kunstmalere, og gæster er velkomne i vores atelier, hvor vi lejlighedsvis laver mini-malerkurser for interesserede gæster (se mere på Kultunaut).

Vi vil glæde os til at dele vores matrikel med jer!

Carsten & Helle

Sådan kommer du omkring:
Rutebilen stopper i Hune, som er ca. 3 km. fra Brix's Gård. Vi har 2 gæsteparkeringspladser på vores grund. Cyklister og vandrere er også meget velkomne.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish