Gå til indhold
©  Foto:

BIBIANA Danmark Hirtshals

Slip fantasien løs i den fortryllende kunsthal for børn på havnen i Hirtshals. Her er havfruer i hobetal, mageløs kunst og plads til fordybelse, fantasi og leg.

Fabelagtige og indlevende udstillinger i børnehøjde.

I Danmarks første kunsthal for børn inviteres børn og deres voksne ind til mageløse kunstoplevelser, og til en verden af underfundighed og fordybelse.

BIBIANA Danmark i Hirtshals præsenterer den fabelagtige og indlevende udstilling ’Ø’, som er baseret på den prisvindende illustrator Anna Jacobina Jacobsens billedbog af samme navn. Jacobinas ordløse bog handler om en pige, der bor på en ø helt alene, indtil hun en morgen finder en lille havfrue i en dåse sardiner. Du kan opleve de fantastiske illustrationer fra ’Ø´ præsenteret i en verden af Jacobinas streg, inklusive træer, voluminøse blomster, en spejlsø og påførlige havfruehaler. En indlevende, omfavnende udstilling, hvor du kan komme til at oplevede illustrationskunst for børn i verdensklasse på egen krop.

I kunsthallen kan du også besøge de smukke og lidt mystiske havfruer, som fordrer til spændende fortællinger, myter og sagn fra søfolk verdenen over.

Du kan desuden slippe fantasien løs og fordybe dig i de ekstraordinære og uendeligt smukke 3D papirklip med motiver fra børnebogen ”Havets Dyb”.

BIBIANA Danmark er en non-profit organisation, der arbejder for at inspirere og undervise børn i kunst og kultur ved at formidle verdens bedste børnebogsillustrationskunst gennem nytænkende udstillinger.

Følg BIBIANA Danmark på Facebook for åbningstider, aktiviteter og workshops, eller læs mere på vores hjemmeside her.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish