Gå til indhold
©  Foto:

Bæredygtighedsfestival i Slettestrand Thorupstrand - uge 42

Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand afholder for 4. gang Bæredygtighedsfestival i efterårsferien. Festivalen er for hele familien og emmer af leg, læring, spændende aktiviteter – der alt sammen rimer på bæredygtighed og FN´s 17 Verdensmål.

Bæredygtighedsfestival 2022 - uge 42

Programmet for bæredygtighedsfestivalen i Slettestrand Thorupstrand er under udarbejdelse, men her er lige en smagsprøve på de aktiviteter ugen kommer til at byde på, det bliver et spændende program.

Kunstgruppen Silikone laver bæredygtig kunsthåndværkerudstilling i Tranum Strandgaard. Der bliver råvaremarked tirsdag i Han Herred Havbåde med fokus på lokale råvarer. Mød Naturen laver guidet tur om det naturskånsomme fiskeri i Thorupstrand. Kurvebazaren sælger varer produceret af nogle af de fattigste i verden, kvinder i Bolga distriktet i Ghana, kvinder fra Senegal, Tuareger i Burkina Farso, m.fl. og børn kan afhente et Quiz Ark om Afrika, som udfyldt giver en præmie. Der bliver også rig mulighed for at være aktiv i naturen både for den som går, vandre, cykler eller på anden måde bruger naturen, her kan du blandt andet komme med Tranum Landsbyråd på vandretur på Tranum-Fosdal ruten.

Vi forventer at det fulde program for ugen er klat omkring 1. oktober - følg også med på Facebooksiden.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish