VisitNordvestkysten
Panoramaøen

Panoramaøen ved Borbjerg Mølle Kro

4/8/2020

Skal I holde et stort selskab vil I kunne få udsigt over Borbjerg Mølle Sø fra den kommende Panoramaø.

Ved Borbjerg Mølle Sø er der en skøn udsigt over møllesøen. Efter forespørgsel fra adskillige firmaer og privatpersoner arbejdes der på at få et lokale med plads til op til 450 personer bygget. Det kommer til at ligge på en lille ø i en rund bygning.

  • Det er min drøm, at kunne byde store grupper af gæster velkommen til bryllup og til firmafester i det skønne nye lokaler. Vi oplever allerede inden vi er gået i gang en stor efterspørgsel, så jeg er sikker på, at det bliver en succes, udtaler Mark Harpøth.

For alle brudepar, der vælger at holde bryllupfesten på Borbjerg Mølle Kro eller på Panoramaøen, er der inkluderet undervisning i brudevalsen med de 10 dobbelte verdensmestre i 10 dans Ashli Williamson og Bjørn Bitsch. De er medejere af Borbjerg Mølle Kro sammen med Mark og Malene Harpøth, der er værtspar på kroen.

Fra Panoramaøen er der forbindelse via en glasgang til køkkenet på Borbjerg Mølle Kro. I forbindelse med åbningen af de nye lokaler er køkkenet begyndt at se på nye menuer sammen med det gastronomiske rejsehold.

Der er plads til overnattende gæster både i kroens værelser og i safariteltene under navnet kubukaer. Der er pay&play golfbane og hjertesti på 5 km rundt om søen samt dyrefold og naturfitness, legeplads og robåde ved Borbjerg Mølle Kro.

Panoramaøen står efter planen klar ultimo 2020.