Gå til indhold

Surf&Work - Jobmuligheder i Thyborøn

Foto: Nordvestkysten

Gør sommeren uforglemmelig på Surf&Work camp i Thyborøn. Se de mange spændende jobs herunder, som du kan søge i den charmerende og populære ferieby. 

Ledige jobs i Thyborøn:

Liste
Kort

Madlavning og servering i Fiskehallen

Friskfanget fisk er på menuen hos Fiskehallen, hvor du både skal være med til at lave maden og servere den for de mange gæster. Udover at være servicemindet, skal du være glad for at arbejde i højt tempo, samtidig med at du bevarer overblikket. Det er en fordel, hvis du kan tysk, men ikke et krav. Du skal være indstillet på aften- og weekendarbejde.

Livredder og cafemedarbejder til Wærket

Er du vild med vand? Og er du villig til at tage en livredderprøve? Svømmecenteret Vandwærket søger glade og smilende medarbejdere, som eventuelt også kan og vil afløse i caféen. Du kommer til at indgå i travl og spændende hverdag med mange forskellige typer gæster, da Wærket rummer både hal, café og svømmehal.

Foto: Destination Nordvestkysten

Museummedarbejder til Sneglehuset

Har du en stor pyt-knap, glimt i øjet og hjertet på det rigtige sted? Så er Sneglehusets travle højsæson måske noget for dig. Som kaptajn på et skib midt i et frådende menneskehav skal du kunne navigere og give nærværende service samtidig. Vi er et lille fantastisk museum med butik, café, iscafé og udeservering – og så har vi et surfcenter i baggården….

Receptionister til Jyllandsakvariet

Receptionister søges til Jyllandsakvariet og Iskunsten. Arbejdsopgaverne består af billetsalg og salg af souvenirs i butikken. I den nye Isbutik ved safaribådene skal du sælge is til gæsterne. Alle tre steder skal du være med til at formidle vores safariture til delfiner, sæler, rav og fisk. Hvis du taler lidt tysk, er det en fordel. 

Servering og rengøring hos Restaurant Bølgen

Vi søger friske og servicemindede medarbejdere. Om sommeren har Bølgen A la carte menu om aftenen. Ud over servering skal du hjælpe til med daglig rengøring af restaurant, hotelværelser og ferielejligheder. Vi løfter i fællesskab. Teamet består af unge mennesker med en uformel omgangstone. Du skal være fuldstændig indforstået med, at der er aftenvagter. Erfaring med servering er et plus - ellers lærer du det nemt. Du skal være indforstået med, at der er aften- og weekendvagter.

Museumsformidler/vært på Sea War Museum

Elsker du at formidle den gode historie til gæster i alle aldre og bidrage til en god museumsoplevelse? Sea War Museum Jutland tilbyder ansættelse som museumsformidler i perioden 14.6.-16.8.23. Dine arbejdsopgaver bliver at fortælle om, hvordan mange tusind søfolk omkom ude på Nordsøen under første verdenskrig ved at lave rundvisninger på museet, stå i skranken og styre museumsbutikken. Du bliver åbne- og lukkeansvarlig. Der bliver weekendarbejde. Vi forventer, at du er historisk interesseret og kan tale engelsk

Køkkenhjælper i Mallemukken

Vil du hjælpe med at lave vestkystens måske bedste stjerneskud?  Så skal du søge jobbet som køkkenassistent ved Mallemukken. Erfaring med madlavning er en fordel, men vi lærer dig alt hvad du har behov for. Hos Mallemukken skal du være indforstået med aften- og weekendvagter.
 

Restaurant Mallemukken
Foto: Sophie Byskov

Servering i Mallemukken

Vil du hjælpe med at lave vestkystens måske bedste stjerneskud?  Så skal du søge jobbet som køkkenassistent ved Mallemukken. Erfaring med madlavning er en fordel, men vi lærer dig alt hvad du har behov for. Hos Mallemukken skal du være indforstået med aften- og weekendvagter.

Spar i Thyborøn
Foto: Spar Købmand i Thyborøn

Butikksassistent hos Spar Thyborøn

Spar Thyborøn søger 2 friske smilende og servicemindede butiksassistenter til ekspedition ved kassen og vareopfyldning. Du skal kunne trives i en travl hverdag og være indstillet på aften- og weekendarbejde.

Aktivitetsplanlægger hos Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby

Er du frisk på en omgang fodbold, rundbold og at lave sjove konkurrencer? Du skal planlægge og afvikle aktiviteter for børnefamilier. Især boldspil, sjove konkurrence mv. mindst 3 faste aftener om ugen, fx. kl. 19-20. Aktiviteterne varierer efter ugedag – vi kan få brug for hjælp til andre aktiviteter. Jobbet er på 8-10 timer fordelt på minimum 3 faste aftener ugeligt. MEN vi håber, du frisk på at hjælpe til med rengøring med mulighed for flere timer. Du er: God til børn, mødestabil, kommer til tiden, klar på at tage ansvar, omstillingsparat (aflyse og finde på alternativer). Du kan arbejde/afsætte min.3 faste aftener i ugen. Du er selv med til at planlægge dine vagter og deltager i udarbejdelsen af aktivitetsplanerne (gerne min. 1 måned før opstart). Du er ikke bange for at svinge støvekluden, toiletbørsten samt støvsugeren.

Surf&Work 2023

Se alle camps

© Destination Nordvestkysten
Foto: Bertel Bolt
Surf&Work 2023

Ansøg nu

© Destination Nordvestkysten
Foto: Bertel Bolt

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish