Gå til indhold
Thorsminde sommer 2020

Surf&Work - Jobmuligheder i Thorsminde

Foto: Destination Nordvestkysten

I Thorsminde er virksomhederne klar til at tage imod dig og give dig en uforglemmelig sommeroplevelse. Du kan søge job hos forskellige virksomheder som røgeri, købmand, museum, spisesteder og overnatningssteder. 

Ledige jobs i Thorsminde:

Liste
Kort
strandingsmuseum St Georg
Foto: Destination Nordvestkysten

Receptionist hos Strandingsmuseum St. George

Strandingsmuseum St. George er Thorsmindes største kulturhistoriske attraktion. Museet søger en smilende og høflig person til reception og butik, hvor tyskkundskaber er en fordel, men ikke et krav. Det bliver din opgave at servicere danske og udenlandske gæster, som skal købe billet før deres besøg og souvenirs, før de forlader museet.

Nørgaard fisk og røgeri
Foto: Destination Nordvestkysten

Ekspedient hos Nørgaard Fiske & Røgeri

Hos Nørgaard Fisk og Røgeri på Vesthavnen i Thorsminde oplever du det autentiske fiskermiljø. Du bliver del af et team, hvor humoren er i højsædet. Vi søger friske medarbejdere til at stege fiskefrikadeller, lave lækre delikatesser til de spisende gæster og sælge fiskelækkerier ved disken. Udover disse opgaver skal du også sørge for, at der bliver hold rent og pænt.

Havnemedhjælper på Thorsminde Havn

Oplev en autentisk fiskerhavn på tætteste hold, som havnemedhjælper på Thorsminde Havn. Du får forskellig artede opgaver og kommer med i maskinrummet bag en havn i udvikling. Du skal være frisk på lidt af hvert og være glad for at møde mennesker, for her møder du både fiskere og turister, der er i gang med dagens fangst.

Thorsminde, outdoor, fiskeri, fisk, fiskestand, butik
Foto: Thorsminde Outdoor

Ekspedient hos Thorsminde Outdoor

Hos Thorsminde Outdoor på den hyggelige Gammel Havn finder du frilufts- og sportsudstyr som fiskestænger og lækkert outdoorbeklædning. Desuden forhandler butikken et udvalg af lokale spiselige lækkerier. Her søger vi en udadvendt person med smil på læben, der kan hjælpe med at ekspedere kunder.

Min Købmand, Thorsminde, butik, købmand, dagligvarer
Foto: Min Købmand Thorsminde

Kundebetjening hos Min Købmand Thorsminde

Min Købmand Thorsminde søger personer med øje for den gode kundebetjening, når der fyldes op på hylderne og ved kundebetjening ved kassen. Købmanden er byens samlingspunkt, for her kommer både lokale og turister, når de kommer og handler ind i den lille hyggelige butik. Der vil også være rengøringsopgaver.

Cafémedarbejder hos Café Havglimt

Café Havglimt er kendt for at tiltrække masser af sommergæster, der er på ferie i Thorsminde. Hos Café Havglimt kan du blive en del af et stærkt hold, der lægger sig i selen for lækker fastfood og alle former for is til de sultne gæster. Du skal have godt humør og trives blandt mange mennesker. Der vil også være rengøringsopgaver.

Gammel Havn, Café, is, kaffe, Thorsminde
Foto: Destination Nordvestkysten

Cafémedarbejder hos Gammel Havn Café

På Gammel Havn Café søger vi friske medarbejdere til at servere kaffe og øl samt lækre retter. Den hyggelige cafe har udsigt over slusen og fjorden i Thorsminde og her på den gamle havn flokkes mange turister i sommermånederne. Cafeen har udeservering, når vejret tillader det. Det er vigtigt at du har et smil på læben og er glad for at give en god service.

Fjand Badeby hytter
Foto: Fjand Badeby

Medarbejder hos Fjand Badeby

Vi har brug for glade medværter til at hjælpe med klargøring og rengøring af hytter og lejligheder, eksekvering af koncerter og fællesmiddage, samt andet forefaldende arbejde. Vi leder efter dig, som er servicemindet og sætter en ære i det gode værtskab. Du har gerne erfaring med - eller endnu vigtigere - lyst til rengøring/klargøringsarbejde, hvilket fylder en stor del af arbejdsdagen.

Surfere på vej i vandet

Se alle camps

- Og læs mere

Foto: Destination Nordvestkysten

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish