Gå til indhold
Sommer i Løkken

Surf&Work - jobmuligheder i Løkken

Foto: FlyingOctober

Løkken er magisk om sommeren og et sandt surfparadis! Udforsk de mange spændende sommerferiejobs, som du kan søge i forbindelse med Surf&Work campen i populære Løkken. 
 

Jobmuligheder i Løkken

Liste
Kort
Løkken Bryghus
Foto: Løkken Bryghus

Bartender - Løkken Bryghus

Bartender - Too Old To Die Young/Løkken Bryghus. Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Too Old To Die Young - Løkken Bryghus, så har du nu muligheden. Vi søger friske medarbejdere, som kan servicere gæsterne med drikkevarer og et smil. Du sætter en dyd i, at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd. Er du frisk? Erfaring fra tidligere jobs bag baren, er ikke et must. 
 

Tjener/serveringspersonale til Restaurant Løkken Badehotel

Er du udadvendt, smilende og venlig? Erfaring er ikke nødvendigt. Du bliver oplært af vores kompetente personale. Vi vil gerne, hvis du har lyst og mulighed for at indgå i vagter før højsæsonen, f.eks. weekender/helligdage, så du er bedst muligt klædt på til den travle periode. Der er rig mulighed for vagter efter sommerhalvåret. Mange af vores tjenere har sabbatår eller passer studier ved siden af.

Medarbejdertur, Restaurant Løkken Badehotel
Foto: Restaurant Løkken Badehotel

Køkkenhjælpere til Restaurant Løkken Badehotel

Har du en interesse for lækre råvarer og tilberedning af mad? Har du en lille kok gemt i dig, eller har du bare lyst til at snuse til kokkefaget og få en fed indsigt i faget? Du vil indgå i et team med bl.a. dygtige kokke og kokkeelever. I køkkenet er der er en frisk og rar stemning trods aldersforskelle. Du vil indgå i de daglige rutiner, klargøring af råvarer og tilberedning af forretter og desserter.

Rengøringsassistenter til Kallehavegaard Badehotel

Vi søger 2 rengøringsassistenter til at klargøre værelser og gøre rent på fællesarealer. Vi sætter en ære i at have pæne og rene værelser. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med at gøre rent. Arbejdet indebærer også afrydning af sengetøj samt opredning til nye gæster. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men du vil selvfølgelig også være en del af vores dygtige (og sjove) team.

Morgentjener hos Kallehavegaard Badehotel

Vi søger 2 morgenfriske medarbejdere. Vi vægter kvalitet og nærvær højt. Vi bager selv vores brød og laver størstedelen af de produkter, vi serverer. Vi går rundt blandt gæsterne med kaffen for at få mulighed for en snak og en god oplevelse. Arbejdet indebærer klargøring af mad, servering, afrydning og opvask/rengøring. Det er vigtigt, at du kan stå tidligt op - vores dag starter kl. 6.00. Stillingen kan evt. kombineres med stillingen som rengøringsassistent.

Købmandsbutik - Børneunderholdning - Grillbar hos Løkken Klit Camping

Hos os bliver du del af et team, hvor sammenholdet er i højsædet. Vi søger friske medarbejdere til at betjene kunder både i grillbar/butik eller lave ting med glade børn, så de får en god oplevelse med at være på campingpladsen. Arbejdstiderne er meget forskellige i disse jobs, da der er morgen,- midt- og aftenvagter. Erfaring ikke nødvendig, men en fordel.

Rengøring hos Løkken Klit Camping

Hos os bliver du del af et team, hvor sammenholdet er i højsædet. Vi søger morgenfriske medarbejdere til rengøring af servicebygninger og hytter. Man møder tidlig, men har til gengæld fri eftermiddag og aften. Vi vægter godt humør og smil på læben. Der kan være meget travlt i perioder. Vores mål er, at der altid er rent og pænt, når vi modtager vores gæster. Erfaring ikke nødvendigt, men en fordel.

RARTSTED, Løkken
Foto: Stephen Freiheit

Team-medarbejdere til Rartsted

RARTSTEDs team betjener mange glade sommergæster, både kødspisere, vegetarer og veganere, som nyder en afslappet stemning og god betjening. Du får skiftende arbejdstider og opgaverne er varierede, både servering, afrydning, rengøring, hakke-snitte arbejde, opvask og anretning. Vi søger fleksible medarbejdere, der er gode til samarbejde og som selv tager initiativ, når opgaver skal løses.

Havs Løkken
Foto: Destination Nordvestkysten

Tjener hos Huset Havs

Bliv en del af et Løkkendarisk tjenerteam ved Huset Havs. Vi søger friske medarbejdere, der kan håndtere mange bestillinger og skabe glade gæster, imens humøret er højt og smilet bliver det naturlige valg. Vi har et stærkt sammenhold og arbejder tæt sammen med North Shore Surf. Det er en fordel, hvis du har erfaring med tjenerarbejde, og er udadvendt, hvor det falder dig naturligt at snakke med nye mennesker.

Cafémedarbejder hos North Shore Surf

STILLINGERNE ER BESAT Hos North Shore Surf bliver du en del af et ungt team, hvor sammenhold og arbejdsglæde er vigtigt. Vi har hvert år mange feriegæster, og vi søger folk, der kan give god gæsteservice ved at være smilende, imødekommende og servicere vores gæster. Hos os får du ansvaret for mange opgaver, men vi løfter i samlet flok. Det er en fordel, hvis du har erfaring med caféarbejde eller har surfet før, men det er ikke et must.

Surf
Foto: Destination Nordvestkysten

Surfinstruktør ved North Shore Surf

Hos North Shore Surf bliver du en del af et ungt team, hvor sammenhold og arbejdsglæde er vigtigt. Vi har hvert år mange feriegæster, og vi søger folk, der kan give god gæsteservice, ved at være smilende, imødekommende og servicere gæsterne. Her løfter vi i samlet flok. Det er et krav, at du har erfaring i en instruktørrollen inden for sport og har surfet en del.

seng på hotel
Foto: Hotel Løkken Strand

Tjener til Hotel Løkken Strand

Har du erfaring og trives du med at servicere på højt niveau med nærvær, smil og personlighed? Du indgår i et lille team af dygtige kollegaer, som brænder for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse. Et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og den enkeltes trivsel sættes højt. Opgaver: Klargøring og servering af morgenmad/aftenservice, ind- og udtjekning, praktiske opgaver og aftenservering i à la carte restaurant.

Restaurant Løkken Badehotel
Foto: Restaurant Løkken Badehotel

Opvaskere til Restaurant Løkken Badehotel

Har du lyst til at være en vigtig brik i Restauranten? Og gerne lidt vil være din egen herre? Så er det her muligvis et job for dig. Du arbejder i et åbent køkken, hvor du har kontakt med resten af køkkenpersonalet.

Outnature - outdoor-oplevelser i Løkken Nordvestkysten
Foto: Destination Nordvestkysten

Instruktør hos OutNature

Er du vild med friluftsliv? Vestevent og Outnature søger en dygtig instruktør til kajaksurf, bunkerskattejagt, ravsafari og UTV safariture, samt daglige gøremål i outdoor butik, på eventkontoret eller i vores park. Det er en fordel, men ikke et krav, at du er certificeret i kajak eller har buskørekort. Kan du starte før og/eller arbejde længere end campen vil vi være behjælpelig med logi til dig.

Salgsassistent/lagerarbejde hos Kalstrup Livstilshus i Løkken

STILLINGERNE ER BESAT. Vi søger søde medarbejdere til at hjælpe os igennem en travl sommer med mange gæster i butikken. Dit job består i at pakke varer ud, prismærke dem, almen oprydning, rengøring i butikken samt evt. kundebetjening ved kasse/prøverum. Du kommer til at indgå i et team med andre unge mennesker. Er du vores nye smilende og imødekommende timelønnede for sommeren, så send os en ansøgning.

Landal Grønhøj Strand Camping Købmand
Foto: Landal Grønhøj Strand Camping Købmand

Købmandsmedarbejdere hos Grønhøj Strand Købmand

Vi søger friske unge mennesker til butikken. Vi forventer at kunne tilbyde 37 timer ugentligt i de uger, du er på campen. Har du lyst og mulighed, kan vi tilbyde arbejde i ugen op til campen samt i ugerne efter. Du skal være mødestabil, kunne yde god kundeservice og have let til smil. Det vil være en fordel, hvis du kan rumme flere bolde i luften på en gang, da vi har travlt - på den gode måde. Vi forventer, at du har en cykel til rådighed under campen, da afstanden til feriecenteret er cirka 10 km. Tøv ikke med at søge jobbet – du vil blive en del af et humoristisk og udadvendt sommerteam, samt kommer til at møde mange glade feriegæster.

Surf&Work 2023

Se alle camps

© Destination Nordvestkysten
Foto: Bertel Bolt
Surf&Work 2023

Ansøg her

Foto: Bertel Bolt

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish