Surf&Work 2023

Surf&Work Camp i Nørre Vorupør

Foto: Bertel Bolt

Rid med på bølgen i surferparadiset Cold Hawaii i Nørre Vorupør, der har masser af hyggelige spisesteder. Du får surferlektioner af eksperter, der kender alle de fede surfspots i Thy og som er vant til at undervise både nybegyndere og eksperter på boardet.

Periode:

1.7. – 28.7. 2023.
Opstartsweekend: 1.7. – 2.7. Første arbejdsdag: 3.7. Sidste arbejdsdag: 28.7.

Hvad forventes af dig?

Du skal være fyldt 18 år, når campen finder sted. Under campen er du ansat ét sted og forpligter dig til at arbejde mindst 25 timer pr. uge, være mødestabil og arbejdsom i hele camp-perioden. Du får timeløn for arbejdet og betaler for at være med i camp-fællesskabet. På campen er der en koordinator, som hjælper gruppen af deltagere med at have nogle gode aktiviteter og fællesskab med hinanden. 
 

Hvad er inkluderet i prisen?

Pris: 1347 kr. pr. deltager pr. uge

 • Overnatning på det tidligere hotel Klitheden med gode fællesrum
 • Surfinstruktion 2x2 timer i opstartsweekenden
 • Socialt fællesskab i campen
 • Træning i værtskab og godt medarbejdermiljø
 • Campkoordinator, som hjælper med rammerne for campen og som er til rådighed for sparring mht. aktiviteter og andet
 • Rundvisning i byen

 

Derudover er der specialpris for leje af surfudstyr i campperioden

Ret til ændringer i pris og indhold af campen forbeholdes.

 

Hvordan søger jeg?

 • Læs beskrivelserne af de 4 surf-camps: Løkken, Nørre Vorupør, Thyborøn, Thorsminde eller bike-campen i Slettestrand.
 • Udfyld ansøgningsskemaet som du finder på de enkelte camp-beskrivelser.
 • I ansøgningsskemaet har du mulighed for at angive din prioritering: Byen, arbejdsplads, jobtypen eller om det vigtigste er, at du kan bruge sommeren med de to venner, du har med hjemmefra.
 • Jo før du søger, jo bedre er mulighederne for, at du får dine prioriteringer opfyldt. 
 • Virksomhederne afholder løbende ansættelsessamtaler, da det er hos dem, du bliver ansat.

 

Mulighed for længere ansættelsesperiode

Flere af virksomhederne har behov for medarbejdere både før, under og efter campen.
Ansættelse ud over camp-perioden aftales direkte mellem virksomhed og medarbejder - herunder også mulighed for overnatning. 

 

Surf&Work 2023

Surf & Work 2023 - Vorupør

© Destination Nordvestkysten
Foto: Bertel Bolt

WORK

I Nørre Vorupør får du mulighed for at afprøve dig selv i servicefaget, hvor forskellige kvalifikationer er påkrævet alt efter, hvilken arbejdsgiver du søger job hos. Her står både købmanden, feriehusudlejningsbureau, campingplads, hotel og restaurant klar med med åbne arme og tager imod dig – for der er brug for glade, servicemindede sæsonmedarbejdere, som er klar til at tage fat og betjene de mange turister, som gæster byen i sommerperioden. Jobopgaverne spænder vidt fra servering, kundebetjening, rengøring til pakning af varer.

Du forpligter dig til at deltage i hele campens periode, dvs. møde op til opstartsweekenden og arbejde minimum 25 timer i ugen hos en af virksomhederne. Det er arbejdsgiveren, som står for at lave arbejdsplan for sine medarbejdere. Skulle du have brug for enkelte dage væk fra campen i perioden, skal du aftale det med camp-koordinator og arbejdsgiver. Alt efter hvilket job du søger, kan der være aften- og weekendvagter.

Flere af virksomhederne i Nørre Vorupør er interesseret i at du tager vagter hos flere af dem, og at du bliver i en længere periode. Alt dette vil de snakke med dig om ved ansættelsessamtalen.

CAMP

I Nørre Vorupør overnatter du i delt værelse på det gamle hotel Klitheden, som ikke bruges som almindeligt hotel mere. Derfor har campdeltagerne adgang til køkken og fællesrum, hvor I kan hygge jer med hinanden. Indkøbsmuligheder er kun 5 min. gang fra campen, og stranden er kun 500 m væk, hvilket gør det muligt at man kan tage sit board under armen og gå ned til det lokale surfspot, der byder på masser af bølger til både nybegynderen og den mere erfarne surfer. Både lokale og turister ynder at tage en kold øl og pizza med ned og nyde solnedgangen på stranden.

Der tilknyttes en camp-koordinator til campen. Han/hun er kontaktperson for både campdeltagere og virksomheder, og han/hun har til opgave at arrangere sociale aktiviteter for deltagerne og sikre, at alle på campen har det godt.

I Nørre Vorupør har du mulighed for at møde masser af lokale. Byen byder på et unikt lokalt fællesskab, hvor der i løbet af sommeren er mange sociale arrangementer, som du kan deltage i. Det er alt fra fredagsbarer, yogatimer og sommerfester med masser af gode vibes.

Surf&Work 2023
© Destination Nordvestkysten
Foto: Bertel Bolt

SURF

Strandene ved Nørre Vorupør er del af Cold Hawaii, som er kendt for at være Europas bedste windsurf og kite-område samt et af de bedste steder at bølgesurfer i Nordeuropa. Med andre ord er Cold Hawaii et unikt vandsportsparadis omgivet af de bedste bølger.

Dét kan du opleve, når du kaster dig ud i bølgerne efter kyndig instruktion fra surfinstruktørerne fra WestWind. Instruktørerne har mange års erfaring og er selv aktive surfere. De kender alle de bedste spots – og fortæller gerne om, hvor de hurtige og powerfulde bølger er. 

Det skal være meget skidt vejr, før du ikke møder en surfer i Nørre Vorupør! Gennem hele sommeren er byen og stranden fyldt med surfere, der enten er på vandet eller på vej til vandet. Man kan roligt sige, at byen summer af surfing. Flere steder i byen kan du få god vejledning og købe dit eget board. Med i campprisen er to surflektioner i opstartsweekenden, og du får en god camp-pris, når du lejer udstyr hos WestWind i Nørre Vorupør under campen, men dette er ikke med i campprisen. Du er også velkommen til at medbringe dit eget surfudstyr.  

De smukke udsigter over bugterne langs vandkanten og de vidstrakte klitlandskaber danner rammen om hyggelige aftener med en øl og pizza til solnedgangen i selskab med de andre campdeltagere – ligesom du møder masser af turister og lokale i byen og på stranden hen over sommeren.

Det er kendetegnende for Nørre Vorupør, at den bynære strand er i gåafstand til mange hyggelige spisesteder, som du kan besøge, når sulten melder sig. Byen har caféer og restauranter både med hvid dug og take away og byder på alt hvad hjertet kan begære. I gåafstand finder du også mange gode og hyggelige butikker, som frister med lækkert tøj, surfudstyr, souvenirs og kunsthåndværk. Byens havbad er også et yndet udflugtsmål for mange. Overalt emmer byen af den hyggelige stemning, som følger med at være et traditionelt kystfiskermiljø, og du kan være heldig at købe friskfangede rødspætter fra en af de både, der trækkes op på stranden. Byen er også kendt for sin virkelyst blandt unge iværksættere, som skaber udvikling og sætter deres præg på kystbyen.

 

Du kan også:

I området omkring Nørre Vorupør er der masser af muligheder for at få oplevelser, mens du er på camp, men som ikke er inkluderet i campprisen.

Det store trækplaster er Nationalpark Thy, som er et mekka for alle, som kan lide outdooroplevelser. Nationalparken er Danmarks største vildmark. Her er storslåede udsigter og udflugter i massevis: Lodbjerg Fyr, Stenbjerg Landingsplads, Isbjerg, Bøgsted Rende, Agger Tange, Hanstholm Fyr – og mange flere. Her er mange vandreruter og steder, hvor du kan nyde naturen i stilhed. Snyd ikke dig selv for en tur til Bulbjerg, hvor et imponerende fuglefjeld betager dig.

Hvis du vil have action på landjorden, så tag din MTB-bike med og prøv nogle af de mange mountainbikespor i Nationalpark Thy og de omkringliggende skove.

Hvis du ikke har fået nok af vandet i Nørre Vorupør, kan du besøge den nærliggende by Klitmøller. Det er en anden vestkystperle, som også har butikker, spisesteder og spændende iværksættere.

Skulle shoppetrangen melde sig, ligger Thys største by Thisted 25 min kørsel fra Nørre Vorupør. Der går busser til den gamle købstad ved Limfjorden, som har mange hyggelige butiksgader. Du kan også prøve Thy Cable Park – Cold Hawaii Inland i Thisted – prøv fx kræfter med wakeboarding sammen med de andre campdeltagere.

Der går offentlig transport fra Nørre Vorupør til Thisted, men hvis du gerne vil rundt i området på egen hånd, anbefales det, at du har egen bil eller cykel med til campen.
 

Se mere om Nørre Vorupør.

Betina Sig Cens-Slot
Har du spørgsmål?

Forretningsudvikler

bss@visitnordvestkysten.dk

Mobil:+45 41 91 11 82

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish