Gå til indhold
Surf Løkken

Surf&Work Camp i Løkken

Foto: Destination Nordvestkysten

Oplev sommerparadiset i Løkken – turister valfarter til byen, og DU kan være med til at give dem en uforglemmelig ferie. Er du fyldt 18, og har du lyst til at møde nye mennesker, tjene penge og prøve kræfter med bølgerne i Vesterhavet? Så er Surf&Work Camp i Løkken lige noget for dig! 

Periode:

1/7 – 26/7 2023.
Opstartsweekend: 1/7 - 2/7. Første arbejdsdag: 3/7. Sidste arbejdsdag: 26/7.

Hvad forventes af dig?

Du skal være fyldt 18 år, når campen finder sted. Under campen er du ansat ét sted og forpligter dig til at arbejde mindst 25 timer pr. uge, være mødestabil og arbejdsom i hele camp-perioden. Du får timeløn for arbejdet og betaler for at være med i camp-fællesskabet. På campen er der en koordinator, som hjælper gruppen af deltagere med at have nogle gode aktiviteter og fællesskab med hinanden. 
 

Hvad er inkluderet i prisen?

Pris: 1488 kr. pr. deltager pr. uge

 • Overnatning på Vittrup Fri Fagskole
 • Surfinstruktion og lån af udstyr
 • Socialt fællesskab i campen
 • 2x2 timers instruktion i surf
 • Overnatningssted med bade- og køkkenfaciliteter samt fællesrum
 • Træning i værtskab og godt medarbejdermiljø
 • Campkoordinator, som hjælper med rammerne for campen og som er til rådighed for sparring mht. aktiviteter og andet
 • Rundvisning i byen

  Ret til ændringer i pris og indhold af campen forbeholdes.
   

Hvordan søger jeg?

 • Læs beskrivelserne af de 4 surf-camps: Løkken, Thy (kommer snarest), Thyborøn, Thorsminde eller bike-campen i Slettestrand.
 • Udfyld ansøgningsskemaet som du finder på de enkelte camp-beskrivelser.
 • I ansøgningsskemaet har du mulighed for at angive din prioritering: Byen, arbejdsplads, jobtypen eller om det vigtigste er, at du kan bruge sommeren med de to venner, du har med hjemmefra.
 • Jo før du søger, jo bedre er mulighederne for, at du får dine prioriteringer opfyldt. 
 • Virksomhederne afholder løbende ansættelsessamtaler, da det er hos dem, du bliver ansat.

 

Mulighed for længere ansættelsesperiode

Flere af virksomhederne har behov for medarbejdere både før, under og efter campen.
Ansættelse udover camp-perioden aftales direkte mellem virksomhed og medarbejder - herunder også mulighed for overnatning. 

 

Løkken Molefestival

Surf&Work 2023 - Løkken

Foto: Destination Nordvestkysten

WORK

Løkken er kendt for sit aktive byliv med gode caféer, restauranter og butikker. Turisterne flokkes om spisestederne og det emmer af liv i hele byens centrum. Det er i nogle af disse spisesteder, butikker, hoteller eller på campingpladsen, du kan søge om at arbejde, mens du tager del i campen.

Her er forskellige jobtyper, som du får mulighed for at prøve kræfter med: betjening og servering, køkkenmedhjælper, reception, butik, opvask og rengøring. Hvis du bliver ansat på campingpladsen, har du også chancen for at stå for sjove aktiviteter for pladsens børn.

Fælles for alle arbejdspladserne er, at de glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig velkommen i deres by.

Du forpligter dig til at deltage i hele campens periode, dvs. møde op til opstartsweekenden og arbejde minimum 25 timer i ugen hos en af virksomhederne. Det er arbejdsgiveren, som står for at lave arbejdsplan for sine medarbejdere. Skulle du have brug for enkelte dage væk fra campen i perioden, skal du aftale det med camp-koordinator og arbejdsgiver. Alt efter hvilket job du søger, kan der være aften- og weekendvagter.

Camp

Her kommer du til at bo på Vittrup Fri Fagskole, hvor 2 personer deler værelse og badeværelse. Det er en tidligere efterskole med fine fælleslokaler og køkkenfaciliteter til store grupper. Her er fri adgang til motionsrum, og der er mulighed for at hyggefeste på skolen. Skolen ligger 4 km fra Løkken, så det er en god idé at have en cykel med, men der går også bus. Der er hal til boldspil og en stor fodboldbane samt tennisbane (her skal du selv have en ketcher med).

Der tilknyttes en camp-koordinator til campen. Han/hun er kontaktperson for både campdeltagere og virksomheder, og han/hun har til opgave at arrangere sociale aktiviteter for deltagerne og sikre, at alle på campen har det godt.

surf løkken
Foto: Destination Nordvestkysten

SURF

Lær at surfe på et af Danmarks bedste begynderspots
I Løkken er det folkene bag North Shore Surf, der vil introducere dig til boards og bølger. Lige meget hvor meget eller lidt erfaring du har med surfing inden campen, giver de kyndige instruktører dig lektioner, så du bliver fortrolig med havet og bølgerne.

Løkken Læmole er kendt for at være et af de bedste surf-spots for nybegyndere i Danmark. Ved molen er der lave sandbanker, som gør det muligt for dig at øve dig. Du kan låne udstyr af North Shore Surf på de tidspunkter, de angiver, men som udgangspunkt er det sen eftermiddag/aften, der er bedst mulighed.

Sauna, surf & selvforkælelse 
Efter en tur i Vesterhavet, skal du ikke snydes for lidt forkælelse. North Shore Surf har en strandcafé, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller en lækker is, og sauna og vildmarksbad, som du kan købe adgang til. I saunaen har du udsigt til molen mod vest, så du kan nyde en smuk solnedgang i klart vejr, samtidig med at du slapper af i de lune omgivelser. En tur i saunaen hjælper dig med at komme ned i gear, da det sænker dit blodtryk, og samtidig styrkes dit immunforsvar.  Og hvis dagen bød på en kold omgang i bølgerne, er vildmarksbadet den helt rigtige nydelse for din krop. Sammen med det varme vand, har du den friske nordvestjyske vind i ansigtet.

Den gamle badeby Løkken er kendt for sine lange, hvide sandstrande, som turister valfarter til for at besøge. Mærk det bløde varme sand mellem tæerne, når du slentrer langs de 485 hvidmalede badehuse, som er Løkkens signatur. Løkken Strand er 10 km lang, og her er strækninger, hvor biler må køre. Det er en helt unik oplevelse at køre rundt mellem de store bunkers på stranden, men pas på, du ikke sidder fast i sandet!

Løkken er god smag
Det er ikke uden grund, at gæster gennem hundrede år har søgt til Løkken. Her er i sandhed mulighed for at være aktiv, hygge dig med vennerne eller for at have en stille og rolig dag. Fra stranden kan du nyde synet af fiskekutterne – Løkken er et af de få steder i Danmark, hvor der stadig landes fisk fra åben strand. Fiskerne sælger dagens fangst direkte fra kutteren, friskere bliver det vist ikke! Og hvis du hellere vil have et tilberedt måltid med fisk, så har restauranterne i byen et bredt udvalg, som du kan mæske dig i. Hver onsdag i højsæsonen er der desuden torvemarked, hvor byen får besøg af købmænd og små fødevareproducenter fra nærområdet.

Sommer i Løkken

Se video om Løkken her

Foto: FlyingOctober

Hvis du ikke er så meget til surfing, er der masser af andre muligheder for at være aktiv ved siden af arbejdet på campen. Udover en lang række sportsaktiviteter ved Vittrup Fri Fagskole, hvor du indlogeres under campen, kan du udforske det skønneste landskab på gåben. Så langt øjet rækker mødes du af smukke klitlandskaber, hvor der er mange vandreruter, som venter på at blive betrådt. Fra centrum af byen kan du også vælge en af de fire kløverstier, som tager dig med rundt til den historiske midtby og den fascinerende natur uden for byen. Du kan også vælge at vandre et stykke af Hærvejen eller Nordsøstien.

Hos BikeHavs kan du også leje en cykel og opleve naturen på to hjul. Her kan du også få vejledning til de bedste ruter i området.

Skulle vejret vise sig fra sin knap så gode side, har du mulighed for at lege vandhund i Løkken Svømmehal, eller du kan udfordre de andre campdeltagere i en dyst i Action House. Her kan du prøve én af Danmarks største indendørs gokartbaner, bowle, skyde zombier eller nogle af de mange andre aktiviteter. Og du kan sagtens få en hel dag til at gå i Action House, for du finder også en restaurant i samme bygning.

Flere action-prægede oplevelser finder du hos OutNature, hvor du har mulighed for at komme med på Vestkyst Safari, Rav Safari, Bunker Skattejagt eller Kajaktour.

Obs. prisen for oplevelser ved BikeHavs, svømmehallen, Action House, OutNature og North Shore Surf (udover surfing) er ikke med i prisen for campen. Du er velkommen til at tage din egen cykel eller fiskestang med til Løkken og benytte dem i fritiden, mens du er på camp.

Har du en fridag, hvor kroppen skal hvile sig efter de fysiske strabadser, kan du shoppe løs i Løkken, som er en farverig og livlig handelsby med noget for enhver smag. Prøv for eksempel de populære lækkerier fra Bolcheriet. Byens centrum har også masser af caféer og restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid mad.

 

Se mere fra Løkken

Betina Sig Cens-Slot
Har du spørgsmål?

Forretningsudvikler

bss@visitnordvestkysten.dk

Mobil:+45 41911182

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish