Fisk hos Medvind

Overraskelse fra Hanstholm på en tallerken

Foto: Medvind

Midt på havnen i Hanstholm er åbnet den skønneste lille fiskerestaurant med masser af stemning. Hos Medvind skifter menuen hver dag, og dagens menu bestemmes af hvad der er landet på morgenens fiskeauktion. 

Menuen består af hele grillede eller pandestegte fisk med 3-5 spændende, hovedsageligt plante-baserede retter, som bliver serveret til deling på en fælles anretning for selskabet. Medvind har også unikke veganske hovedretter, skulle det være at foretrække.
 

Kystsporsmenu

Slå vejen forbi Medvind og nyd det bedste fra Hanstholm i dagens menu sammen med en forfriskende valgfri øl på fad eller flaske fra Thisted Bryghus.
400,- DKK pr. person

Mad hos Medvind
Mad hos Medvind

Medvind er Hanstholms helt nye fiskerestaurant placeret midt Hanstholm Havn. Der er ikke tale om en tilfældig restaurant, der er nemlig taget stilling til hvad der bliver serveret. Det er årstidens friskfanget fisk fra Hanstholm, der er den helt store stjerne i maden hos Medvind. Derudover spiller årstidens lokale grønsager en vigtig rolle I den daglige menu. 

Stemningen hos Medvind er hyggelig og rar, der er ikke sparet på farverne hverken i restauranten eller den hyggelige gårdhave hvor man kan nyde sin mad i godt vejr.

Mad hos Medvind
Mad hos Medvind

Kontaktinfo

Medvind
Fibiger Gade 1
7700 Hanstholm

Tlf: 3020 0782
hey@medvindhanstholm.dk

Oplev Kystsporet

Overnatning
ikon-overnatning-kystsporet
På tur
ikon-ta på tur
Highlights
Highlights-ikon-kystsporet
Mad & drikke
Ikon-mad og drikke-kystsporet
Cykelservice & udlejning
ikon-cykel-kystsporet
Kystsporet
Kystsporet-ikon

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish