Gå til indhold

Bike&Work - Jobmuligheder i Slettestrand

Foto: Nicklas Jessen

I Slettestrand kan du søge job hos flere forskellige typer af virksomheder. Det er bl.a.: den lokale købmand, overnatningssteder, spisesteder og feriecenteret. 

Ledige jobs i Slettestrand

Der er også mulighed for at arbejde i den nærliggende by Tranum. Afstanden på 8 km gør, at det er en fordel, hvis du selv har bil eller cykel med. I Tranum kan du arbejde på café. Lige meget hvilket job du søger i Camp Slettestrand, er det øvrige personale klar til at tage imod dig med åbne arme og glæder sig til at lære dig at kende. 

Liste
Kort
Svinkløv camping
Foto: Destination Nordvestkysten

Blæksprutte hos Svinkløv Camping

Hos Svinkløv Camping skal du være en "blæksprutte" med gode samarbejdsevner. Der løftes i flok, og alle hjælper med både det sjove og det knapt så sjove som fx. rengøringen. Du kommer til at arbejde i butikken - og hvis du har lyst og er kreativ, kan du også blive "eventkoordinator" og fx arrangere boldspil med gæsterne. Her får du lov til at prøve nogle ting og være med på holdet. 

Servering og diverse på Feriecenter Slettestrand

På det familievenlige Feriecenter Slettestrand er der fokus på at give gæsterne en god outdooroplevelse. Der kommer mange gæster ind, som du skal være med til at servicere, både når du gør rent, vasker op og serverer. Du skal have et smil på læben og være klar til at give en hånd med, hvor der er behov. 

Event-koordinator på Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand byder sine gæster på en række events med naturen som udgangspunkt. Du får til opgave at hjælpe med gennemførslen af arrangementer efter nærmere aftale og kvalifikationer. Det er en forudsætning, at du er god til mennesker og har erfaring med at planlægge og gennemføre events.

Servering og rengøring hos Café Kulør

På den hyggelige Café Kulør på vej ned til stranden skal du servere lækker mad for de mange gæster ude og inde. Cafeen har lækker kaffe, is i lange baner, kage, sandwich, pølser, kolde drikke - og masser af hygge. Her skal du både være klar på at servere mad og hjælpe til med rengøringen.

Hjortdal Købmand
Foto: Hjortdal Købmand

Ekspedition hos Hjortdal Købmand

Hjortdal Købmand er en socialøkonomisk landsbykøbmand tæt på Slettestrand. Købmanden har stor betydning for både lokale og turister, der besøger området, så her møder du mange mennesker. Hos købmanden skal du være klar på at udføre forskellige opgaver - alt efter hvilke kvalifikationer du har.

Hotdog Midtpunktet
Foto: Midtpunktet Tranum

Servering hos Café Midtpunktet

Café Midtpunkt er en hyggelig lokal café og butik, som du finder i nabolandsbyen Tranum. Det er en fordel, hvis du selv har cykel med. Til gengæld får du mulighed for at servere de populære burgere og andet grillmad. Cafeen vægter erfaring højt, og at du er arbejdsom og selvstændig. Sammen med teamet er du med til at give gæsterne den allerbedste oplevelse.

Surf&Work 2023, surf

Se alle camps

© Destination Nordvestkysten
Foto: Bertel Bolt
Surf&Work 2023

Søg nu

Foto: Bertel Bolt

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish