VisitNordvestkysten
Badeferie i Hirtshals

Badeferie ved vestpå

Ferie ved Nordvestkysten giver optimale forhold til en dejlig badeferie. Her er brede, hvide sandstrande langs den lange kyststrækning, der strækker sig fra Tversted i nord til Thorsminde i syd. 

En dag ved Vesterhavet hører til feriens højdepunkt. Her kan børnene lege i klitterne, tage en frisk dukkert eller bygge slotte i sandet, og sammen med mor og far nyde en medbragt madkurv og solbade i det varme sand. Ved Nordvestkysten finder du børnevenlige strande, med bilfrie områder, hvor familier med små børn trygt kan færdes i afmærkede zoner på stranden. 

Surf & SUP i Vesterhavet

Vesterhavets barske bølger er for nogen indbydelse til at komme ud på surfboardet og lade alle bekymringerne blive hjemme. Her mærkes friheden og suset i maven, når den helt rigtige bølge rammes. Der er perfekte forhold til surfing i "Cold Hawaii", som man kalder kyststrækningen i Thy, for de garvede og rutinerede surfere. Her findes 20 gode surfspots, og er et sandt paradis for surfere, der rejser langvejs fra for at surfe på grund af de helt særlige vindforhold i området. Også i Løkken er surf og SUP blevet en populær aktivivtet. Her er forholdene mere rolige og egnede for børn og nybegyndere. Der er mulighed for kurser i både surf og SUP, hvor erfarne instruktører guider jer gennem en god oplevelse på havets bølger.

Find surfspots og kurser

Surf i Løkken

8 skønne badebyer

Hirtshals & Tversted
Hirtshals strand med surf og sup
Lønstrup
Lønstrup Strand
Løkken
Løkken badehuse solnedgang vestkysten
Blokhus
Blokhus strand sømærke og badehuse
Slettestrand & Thorupstrand
Thorupstrand-fiskebåde på strand sommer 2020
Klitmøller & Vorupør
Klitmøller Surfer ved Nordvestkysten
Thyborøn
Thyborøn Havn
Thorsminde
Thorsminde Sommer 2020