Klitmøller

Klitmøller & Vorupør

Foto: Destination Nordvestkysten

Klitmøller er et hyggeligt fiskerleje og en levende badeby med en fin badestrand. Men for surfere fra hele verden er Klitmøller først og fremmest STEDET, hvor man mødes om sporten.

Byen rummer indbydende spisesteder og små hyggelige butikker, som frister med bl.a. lokal mad, souvenirs og kunsthåndværk.

Klitmøller har som feriested altid været populært, men er nu også verdensberømt. På grund af sine fine surf muligheder, er Klitmøller blevet surfernes paradis - "Cold Hawaii" bliver det kaldt.

Top 10 oplevelser i Klitmøller og Vorupør

Vorupør - Cold Hawaii:

Nr. Vorupør er den største og livligste af badebyerne i Thy. Her er sol, sand og vand – selvfølgelig! Men også et overflødighedshorn af butikker med dagligvarer. På stranden vajer det Blå Flag som en understregning af, at her er vandets kvalitet i top - samtidig med, at en flot strandpromenade tager form og giver hele området omkring landingspladsen et indbydende præg, der forener den klassiske badeby med det velkendte fiskeleje.

Vorupør er en del af Cold Hawaii, så når vinden er i det rigtige hjørne, er der masser af aktivitet på havet, der samtidig giver spændende oplevelser for tilskuerne på land.

Foto: Destination Nordvestkysten

Bare knald på ferien ude vestpå. Vi sendte en flok afsted på Puch Maxi, og i filmen herover kan du se hvad de oplevede i Klitmøller og Vorupør.

Læs mere om deres tur  langs Nordvestkysten her.

Din ferie Thy

Overnatning i Thy

Spisesteder i Thy

Begivenheder i Thy

Aktiviteter

Foto: Mette Johnsen

Attraktioner

Foto: Mette Johnsen

Top 10 oplevelser i Klitmøller og Vorupør

Foto: Nordvestkysten