Gå til indhold
Juledekoration

Jul i Nordjylland

28.10.2020
Foto: Kristian Krogh

KAMPAGNEN ER ANNULLERET PGA CORONA - [COVID 19] 

Destination Nordvestkysten, Destination Nord, Destination Himmerland, Destination Limfjorden og Rebildporten er gået sammen i et fælles markedsføringsprojekt om at skabe ekstra opmærksomhed omkring Jul i Nordjylland.

Keramikcafe Møllehuset

Foto:Lønstrup Turistbureau

Jul nordvestkysten

Foto:Kristian Krogh

Fælles markedsføringskampagne

Baggrund:

Julen kan noget helt særligt, og det vil vi gerne fortælle til både nordjyderne og resten af Danmark, og naturligvis også til vores internationale naboer lige så snart det er muligt for dem igen at besøge Nordjylland.

Derfor er turistdestinationerne i Nordjylland gået sammen om en fælles kampagne, der skal samle juleaktiviteterne i regionen.

Vi lever i en kompleks tid midt i en global sundhedskrise, og uanset om vi må samles få eller mange mennesker, så bliver der jul alligevel, og vi trænger alle til at glæde os til noget dejligt. Og det ér julen!

”Jul i Nordjylland” er et fælles initiativ, som har til formål at samle Nordjylland i et digitalt fællesskab og tiltrække flere turister og gæster til vores skønne landsdel i hele december samt imellem jul og nytår.

Kampagnen har samtidig til formål at skabe opmærksomhed omkring de juleaktiviteter/events, der findes og desuden guide gæsterne rundt i hele regionen.

> Se eksempel på fælles kampagneside

 

Jul i Skulpturparken Blokhus

Foto:VisitJammerbugten

Konkurrence: Den digitale nissejagt

For at gøre det ekstra sjovt, har vi skabt en Digital Nissejagt. For store og små!

Den digitale nissejagt er baseret på skattejagt-tankegangen, og du skal som gæst i Nordjylland rundt og ”jagte”/ finde nisser på forskellige udvalgte steder/lokationer i Nordjylland. Det hele er sat op i en webbasseret app, og er et digitalt kort over Nordjylland.

Klik her og prøv DEMO-nissejagten

*OBS! Det er vigtigt, at du åbner på din telefon, for at få den bedste oplevelse.

Sådan deltager virksomheder i nissejagten

Som deltagende erhverv har du en fysisk ”nisse” (papfigur eller sticker), som gør opmærksom på, at du som virksomhed er en del af nissejagten.

Fx udenfor Aalborg Zoo, Børglum Kloster eller Skulpturparken Blokhus bliver der opsat en nisse og igennem app’en bliver du som gæst guidet frem til nissen. Og altså direkte til din virksomheds ’dør’.

App´en forklarer dernæst, hvor den nærmeste nisse befinder sig, så hver gang gæsten har fundet en nisse, er der gps-lokation på, der tracker gæsten og fortæller, hvor den efterfølgende nærmeste nisse er. På den måde får vi ved fælles hjælp gæsterne rundt i Nordjylland.

Når gæsterne nærmer sig nissen/lokationen, aktiveres ”lågen” i app’en, og brugeren får mulighed for at deltage i vores fælles julekonkurrence. Det gælder om at finde flest nisser, og der vil være præmier på højkant.

Samtidig får den deltagende virksomhed, der har en nisse udenfor mulighed for at give et godt tilbud til gæsten.

Et tilbud til gæsterne kan f.eks. være: "Vi giver -10% på årskort" eller: "Kig indenfor. Vi giver et glas gratis gløgg til alle, der har fundet nissen". Det er helt op til de enkelte turistvirksomheder, hvad de vil tilbyde til gæsten.

Jo flere nisser gæsterne finder, desto flere lod har de i puljen til at vinde præmierne.

Skøjtebane i Blokhus

Foto:Kirsten Bøjstrup Reklamefoto

Medieplanen

Kampagnen er planlagt til lancering den 13. november 2020. 

Der vil køre information om kampagnen i nyhedsbreve, annoncering på sociale medier - Facebook og Instagram samt være outdoor-reklamer i byrummet.

Der vil være redaktionelle indslag på TV2 Nord samt i Nordjyske Medier samt livesending på ANR Radio.

Alt sammen aktiviteter, der vil drive trafik til den fælles kampagneside: Jul i Nordjylland i perioden fra uge 46-52.

Jul i Nordjylland

Foto:Nordvestkysten

Øvrig info og deadlines

Det er gratis for alle at have julebegivenheder med i den fælles kampagne.

Vi trækker alle julebegivenheder ind på den fælles kampagneside: Jul i Nordjylland.
Hvis du har en julebegivenhed, som du gerne vil have med på siden, så send en kort tekst, dato, tid, sted og et foto på mail til anr@visitnordvestkysten.dk

Hvis du ønsker, at være en del af den digitale nissejagt og have en nisse udenfor din virksomhed, så kan du være med fra kr. 1500,- som dækker omkostninger til produktion af nisserne.

Der er 2 muligheder for at købe en markedsføringspakke.

Lille nissepakke
3 stk små stickers Ø 30 cm, konturskårne (kan bruges ude og inde) + 1000 stk. postkort + 10 stk. plakater
Pris: 1.500 kr. ex moms - inkl. pakning og forsendelse

Stor nissepakke
5 stk. store stickers Ø 70 cm, konturskårne (kan bruges ude og inde) + 1.500 stk. postkort + 10 plakater, 5 stk. små stickers Ø 30 cm + 1 stk. udskåret nisse m. fødder 100 x 150 cm.
Pris: 3.500 kr. ex moms - inkl. pakning og forsendelse

For at være med i Nissejagten har vi brug for:

  1. En lille tekst om jeres sted.
     
  2. Et tilbud I ønsker, der popper op sammen med jeres nisse. Det kan være 10% på årskort, eller gratis pebernødder. Helt op til jer.
     
  3. Et spørgsmål om jeres sted, som gæsten kan svare på.

Materialet kan sendes til anr@visitnordvestkysten.dk

Bestilling

Har du en julebegivenhed eller ønsker du at være en del af Nissejagt i Nordjylland, så skal vi have en skriftlig  bestilling omkring dine ønsker hurtigst muligt og

SENEST DEN 2. NOVEMBER 2020

Bestillingen og materialet sendes på mail til Destination Nordvestkysten: Anne Nøhr Ringgren, mail anr@visitnordvestkysten.dk. Har du yderligere spørgmål kan de rettes på samme mail eller på tlf. 4191 3986.

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish